Ruim Hongaars woonhuis met klokgevel en klassieke veranda

Prijs: € 38.940
Object ID: 88
Prijs:  38.940
Categorie: Top-woning
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Riool, Schuur, Stallen, Veranda, Waterput
Perceelgrootte: 1.543 m²
Woonoppervlakte: 144 m²
Omgeving: nabij Hongaarse Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op hout
Bouwjaar: 1930
Kamers: 5
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Het huis staat in een rustige straat in het goed bekend staande plaats Lengyel. De plaats is het hoogste punt van de Hongaarse provincie Tolna en ligt centraal in de prachtige natuur. Ook zonder het imposante Apponyi kasteel en het Anna-bad, zult u zich er niet snel vervelen. Het gebied biedt mogelijkheden voor wandelaars, ruiters en talloze andere natuursporten.

Bij dit huis kunt u er lekker op uit om te sporten of te ontspannen, want het is niet nodig om nog iets aan de woning te doen, het huis is altijd goed onderhouden en verkeerd in zeer goede staat. Deze is woonklaar en comfortabel om nog vele jaren met plezier in en rond te vertoeven. Het brede perceel naast en achter de woning biedt voldoende mogelijkheden voor ontspanning en activiteiten thuis. Het is een ideale woning voor pensionado's: woonklaar, een niet al te grote tuin en toch alle ruimte, in een prettige omgeving, met veel mogelijkheden voor recreatie, in een dorp waar alle basisvoorzieningen aanwezig zijn.

Lengyel ligt tussen de winkelsteden Bonyhád en Dombóvár. Behalve winkelen, kunt u ook kuren in het openlucht thermaalbad van Bonyhád of de nabij Dombóvár gelegen kuurplaats Gunaras.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986