Grote vrijstaande eengezinswoning met aparte horeca-gelegenheid en parkeerplaatsen

Prijs: € 61.050
Object ID: 7
Prijs:  61.050
Categorie: Top-woning
Status: Horeca te koop
Type woning: Bedrijfsruimte
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Gasboiler, Krachtstroom, Leidingwater, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras, Wijnkelder
Perceelgrootte: 750 m²
Woonoppervlakte: 518 m²
Omgeving: In het Mecsek-gebergte
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Bouwjaar: 1980
Kamers: 6
Badkamers: 2
Omschrijving van de woning:

Het gehele woonhuis voelt prettig aan. Dit komt mede door de kwaliteit van de bouw en het onderhoud. Het woonhuis bestaat uit drie woonlagen: het souterrain, de eerste verdieping en de woonzolder. U verkrijgt toegang tot het huis via de twee ingangen van het souterrain of de twee ingangen van de eerste verdieping. Binnen zijn de verschillende woonlagen met elkaar verbonden door het trappenhuis. Het gehele woonhuis telt zes kamers, waarvan drie op de eerste verdieping en drie op de zolderverdieping. In het souterrain is daarnaast nog een grote zomerkeuken en bergplaats ingericht.

Achter de woning bevind het bijgebouw waar de wijnkelder, het café en twee werkruimtes zijn. De met bakstenen opgetrokken wijnkelder onder het café is het gehele jaar koel en op de zelfde temperatuur. Naast het café zijn twee werkruimtes, welke momenteel gebruikt wordt voor opslag.

In het café is een bar, een feestruimte en heren- en damestoiletten.

Voorbij de bar is een grote ruimte, waar momenteel een pooltafel staat, maar welke ook uiterst geschikt is voor het houden van feestjes of kleine recepties. Direct buiten het café is een groot terras, waar heerlijk van de zon te genieten is.

U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om van het café een tweede volwaardige woning te maken, bijvoorbeeld voor gasten of om te verhuren. Dit doet u door de toiletten om te bouwen tot badkamer. De bar is dan om te bouwen tot keuken, waardoor er een ruime woonkeuken in een gezellig nieuw woonhuis ontstaat.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488