Bouwgrond in het geliefde Hongaarse dorp Lengyel, bij het Mecsek-gebergte

Prijs: € 6.567
Object ID: 59
Prijs:  6.567
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Object te koop
Type woning: Bouwgrond
Voorzieningen: Elektra, Gas, Leidingwater, Riool
Perceelgrootte: 4.202 m²
Omgeving: Lengyel, nabij Pécs
Omschrijving van de woning:

Lengyel is de hoogstgelegen plaats in het commitaat Tolna en wordt gekend door het werkelijk prachtige Apponyi kasteel. Het kasteel heeft een 22 hectaren groot park met een botanische collectie van over de hele wereld. Los daarvan is het een mooi en aantrekkelijk dorp.

Net buiten het dorp is het bekende Anna Bad met daarbij een honderd hectaren groot natuurpark, een meer, een tuinbouwschool en een kleine dierentuin. Vanaf de Sánci berg is er een bijzonder mooi uitzicht op de Kapos Vallei.

Voor een middelgroot dorp van vijfhonderd inwoners is er dus ontzettend veel te doen en te ontdekken. Het heeft veel mogelijkheden en faciliteiten voor ontspanning en levensgemak. Daarmee is het een mooie en waardevaste investering.

 

Realisatie van nieuwbouw

Mocht u besluiten dit grondstuk tot uw eigendom te maken, laat u dan eens vrijblijvend informeren en inspireren door één van onze makelaars. Het is namelijk mogelijk om uw eigen huis te ontwerpen en deze vervolgens door ons te laten bouwen. De productie en bouw wordt gedaan door onze fabrikant in Transsylvanië, gespecialiseerd in huizen met hout als hoofdbestanddeel. Hout is makkelijk te onderhouden, is voordeliger en lichter dan andere bouwmaterialen, en het isoleert goed. De buitenlaag van uw woning is zowel met hout als met kunststof te bedekken. U heeft al een nieuwbouw huis van 100 vierkante meter voor 52.000 euro! Dit is inclusief de architect, leggen van de fundering en een eenvoudige afwerking. Het is mogelijk om een eigen huis te laten realiseren in een tijdsbestek van drie maanden.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488