Mooie vrijstaande woning met schitterend panorama in Orfű

Prijs: € 89.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 381
Prijs:  € 89.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Top-woning
Status: Villa te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras, Waterput
Perceelgrootte: 1.104 m²
Woonoppervlakte: 110 m²
Omgeving: Orfű
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Tegelkachel
Bouwjaar: 2000
Badkamers: 1.5
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:
Schitterende villa gebouwd door Nederlanders in de populaire recreatieplaats Orfü. Orfü is zowel geliefd bij de Hongaren als bij de Nederlanders. De locatie van de woning is ideaal, het ligt hoger op een heuvel in Orfü waardoor men geen last heeft van de toeristen die de meren bezoeken. 
 
De villa heeft een prachtig uitzicht over de meren van Orfü en is zeker heel geschikt voor de verhuur zowel aan Nederlanders als aan Hongaren. Het perceel is volledig omheind en biedt veel privacy. Hoewel men buren heeft kan men de buren niet zien en hebben de buren ook geen inkijk op dit perceel. Onderaan het perceel grenst direct aan beschermd bos. 
 
Het is een schitterende omgeving om te wandelen. Daarnaast zijn de recreatiemeren van Orfü geliefd voor watersport, zijn er restaurantjes en kleinere winkeltjes. Ook de historische grote stad Pécs ligt vlakbij. 
 
Onder het huis zijn twee kelders die erg geschikt zijn als opslagruimtes mede omdat de kelders droog zijn zoals het gehele woonhuis ook.
Het woonhuis bestaat uit drie verdiepingen waarvan de middelste verdieping een terras rondom het huis heeft daarnaast heeft de onderste verdieping ook een terras. Vanaf het atelier in de bovenverdieping en het terras heeft men een nog schitterender panoramisch uitzicht. De foto's spreken voor zich. Op de begane grond heeft men een woonkeuken met buikkachel die het heerlijk warm in huis krijgt. Het huis beschikt over 3 slaapkamers, één badkamer, twee toilets, een atelier, een woonkeuken, opbergruimte, en twee opslagkelders. 
Het huis wordt verkocht inclusief de inboedel en tuingereedschappen.
 
Bijkomende kosten voor de koper:
 
Makelaarscourtage: 0 euro
 
Advocaatkosten: 1130,- euro inclusief 27% btw
 
Kadastrale kosten: 25 euro
 
Overdrachtsbelasting: 4%: 3560 euro
 
Mocht u na de aankoop interesse hebben in begeleiding vanuit ons makelaarskantoor bij bijvoorbeeld emigratie dan kunt u kijken op onze website voor onze tarieven voor de service pakketten.
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-2151-3986