Uniek investeringsobject op besloten park nabij het Balatonmeer

Prijs: € 156.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 371
Prijs:  € 156.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Top-woning
Status: Villa te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Riool, Satelliet, Terras, Veranda, Vloerverwarming
Perceelgrootte: 1.000 m²
Woonoppervlakte: 140 m²
Omgeving: Balatonmeer
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Vloerverwarming
Parkeergelegenheid: Parkeerplaats
Meubels inclusief: Ja
Kamers: 4
Badkamers: 2
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:
Deze villa is gelegen op een kleinschalig vakantiepark bij het Balatonmeer in een kleinere plaats Szólád op ongeveer 5 km afstand van het Balatonmeer. Direct bij binnenkomt van het dorp krijgt men al een vakantiegevoel. Het is een zeer net dorp.
 
Het huis is gelegen op vakantiepark Robiniapark www.robiniapark.info. Het park is 6 hectare groot waarvan 3 hectare is gebruikt om een vakantiepark te maken. Voor gemeenschappelijk gebruikt vindt men op het park ook nog boomhutten, schommels, een vuurplaats, voetbalveldje en een kampeerveld. 
 
Het is de ideale vakantieplek voor de rustzoeker die toch in de buurt van alles wilt zitten. Het balatonmeer is op een steenworp afstand. Ook als u een gezin met kinderen bent is dit een perfecte locatie. 
 
Het huis bestaat uit twee verdiepingen, begane grond en een souterrain. De begane grond bestaat uit een ruime keuken met eetgedeelte die overgaat in de woonkamer, badkamer en slaapkamer en het souterrain bevindt zich twee slaapkamer, een badkamer en een zeer ruime hal die momenteel als extra slaapvertrek nog wordt gebruikt. Zowel de woonkamer als de slaapkamer heeft een balkon. Vanaf het balkon heeft men een schitterend uitzicht en in de verte ziet men het balatonmeer liggen.
 
Het ideale aan deze woning is dat men zelf geen onderhoud hoeft te doen maar dat alles door de beheerder wordt geregeld. De beheerder draagt zorg over zowel de verhuur van het object, de schoonmaak, het onderhoud alsmede het onderhoud van het park. Het gehele park is omheind en afgesloten dit zorgt voor extra veiligheid van uw vakantiewoning. De huizen op dit park worden gemiddeld 11 weken per jaar verhuurd voor gemiddeld een €1000,- per week. Met de verhuur van uw huis kunt u dus het onderhoud aan uw huis bekostigen als er nog wat aan over houden. Het is realistisch om te rekenen op een 4 - 7 % rendement op jaarbasis. 
 
Bijkomende kosten bij aanschaf van het object:
Makelaarskosten: 0 EUR
Advocaatkosten: 1981,20 EUR inclusief 27% btw
Kadasterkosten: 50 EUR
Overdrachtsbelasting: 6240 EUR (4% overdrachtsbelasting aan de Hongaarse overheid te betalen ongeveer 2 tot 5 maanden na aankoop)
 
Totaal aan bijkomende kosten: 8271,20 euro.
 
Mocht u na aankoop begeleiding willen dan bieden wij nog nazorgpakketten aan in verschillende vormen. 
 
Bent u geïnteresseerd in dit object maar wilt u eerst een weekje vakantie er doorbrengen? Via ons kunt u een leuke huurkorting ontvangen. Wilt u daar meer over weten dan kunt u een email naar ons sturen.
 
Voor meer contact over de woning of onze service kunt u contact met ons opnemen via droomhuishongarije@gmail.com of bellen naar 0031-6-14419488 of 0036-30-5401110
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986