keurige vakantiewoning direct bij het thermaalbad van Igal

Prijs: € 59.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 362
Prijs:  € 59.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Top-woning
Status: Vakantiewoning te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Alarm, Elektrische boiler, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Riool, Satelliet, Telefoonaansluiting, Terras
Perceelgrootte: 264 m²
Woonoppervlakte: 90 m²
Omgeving: thermaalbad van Igal
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Aantal parkeerplaatsen: 1
Kamers: 4
Badkamers: 2
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Dit gezellige vakantiehuis ligt op loopafstand van het thermaalbad. Het huisje heeft een mooi uitzicht op onder andere ook het thermaalbad. 

Het huis is door de huidige eigenaren volledig opnieuw opgetrokken. Het perceel is ook volledig omheind. 

Gelijk met straatniveau is er een ruime garage waar men de auto kan parkeren en spullen kan opslaan. Zowel een trap vanaf de garage als een trap buiten gaat naar de 1e woonlaag. Hier bevindt zich keuken en woonkamer met balkon, badkamer en slaapkamer met terras. Met een trap kan men naar de 2e woonlaag met twee slaapkamers met beiden een balkon en een badkamer. 

Dit object is ook interessant voor mensen die een object willen kopen dat ze kunnen verhuren voor toeristen. Het hele jaar rond zijn er veel mensen die vanwege medische redenen bezoeken brengen aan het thermaalbad in Igal. Daarnaast is men slechts een goed half uur van het Balatonmeer verwijderd, 25 minuten van Kaposvár en Dombovár.

Wij rekenen 0% makelaarscourtage aan onze kopers. Willen onze kopers wel service van ons dan is dit mogelijk, wij bieden hier verschillende servicepakketten voor. Voor een koper zijn er bij een aankoop van een huis naast makelaarskosten nog andere kosten verbonden aan de aankoop van een huis. Hieronder een opsomming.

Makelaarskosten: 0 EUR
Advocaatkosten: 809,63 EUR inclusief 27% btw
Kadasterkosten: 25 EUR
Overdrachtsbelasting: 2550 EUR (dit is 4% van het aankoopbedrag en dient ongeveer na 2 tot 5 maanden na aankoop van het huis betaald te worden aan de Hongaarse overheid)

Het totaal aan kosten voor de koper komt dus op: 3384,63 EUR

Wilt u meer informatie over deze woning of over onze service als makelaar dan kunt u met ons contact opnemen via droomhuishongarije@gmail.com

 

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986