Schitterende villa met uitzicht en zwembad bij het balatonmeer

Prijs: €250.000,-
Object ID: 355
Prijs:  €250.000,-
Categorie: Nieuwbouw
Status: Villa te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Combi-ketel, Krachtstroom, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Riool, Terras, Zwembad
Perceelgrootte: 4.837 m²
Woonoppervlakte: 250 m²
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Kamers: 7
Badkamers: 2
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Prachtige nieuwbouwvilla in het plaatsje Balatonfokajar vlakbij het balatonmeer met een schitterend uitzicht en zwembad in de tuin en goede verhuurmogelijkheden. De huidige eigenaren verhuren het object ook voor vakantieverhuur. 

Het huis bestaat uit twee verdiepingen. De onderste verdieping heeft een ruime hal waar zich ook de trap naar de 1e verdieping bevindt. Daarnaast kan men via de hal de toilet, badkamer en de slaapkamer betreden. Ook de garage voor de auto is te bereiken. Als men in de hal rechtdoor loopt komt men in de ruime living die ook nog een toegang geeft tot de grote moderne keuken en het overdekte terras.

Eenmaal op de 1e verdieping aangekomen heeft men hier nog eens 4 slaapkamers een badkamer, toilet en een grote biljart ruimte.

Het huis biedt dus alle mogelijkheden om te verhuren en om gasten in te ontvangen. Het huis is van alle gemakken voorzien. Ook de locatie van het object is zeer gunstig. Het object is 4,5km van het Balatonmeer gelegen en stad Siófok ligt op 21km afstand, daarnaast ligt Székesfehérvár en Veszprém beiden op een 30km afstand. Ook een daguitstapje naar Boedapest centrum is goed te realiseren want dit ligt op 1 uur afstand rijden met de auto. Het object ligt dus zeer centraal gelegen wat voor de verhuur gunstig is omdat het zeer veel te bieden heeft zowel qua huis, zwembad en uitzicht als qua ligging. Ook voor uzelf is het een geweldige locatie om te kunnen genieten van gezellige daguitstapjes en het balatonmeer.

Het huis beschikt daarnaast over een groot grondstuk. Er mag ook nog worden bijgebouwd op het grondstuk mocht u nog een gastenhuis willen plaatsen, bijgebouw, garage of andere zaken dan is dit mogelijk bij dit object. Ook biedt het alle mogelijkheden voor het houden van beesten.

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986