Gerenoveerde villa aan het einde van een geliefd natuurrijk dorp

Prijs: € 69.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 353
Prijs:  € 69.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Instapklaar
Status: Villa te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Optie om meer grond bij te kopen, Schuur, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras
Perceelgrootte: 6.807 m²
Woonoppervlakte: 140 m²
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Hout- en tegelkachels
Kamers: 4
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Dit object is afgelopen paar jaar volledig gerenoveerd door Nederlandse eigenaren. Alles is naar Nederlandse maatstaven gerenoveerd en degelijke materialen zijn gekozen. Zo zijn alle kozijnen en deuren vervangen door nieuwe eiken kozijnen en deuren gemaakt door de lokale timmerman. Het huis was een compleet renovatie project, zo zijn alle leidingen vervangen, nieuwe stroom, nieuw dak erop, nieuwe deuren, ramen, vloeren, een terras aangelegd etc. Alles is vervangen aan deze woning.

Het huis heeft meerdere ingangen, man kan via de badkamer, eetkamer of woonkamer het huis binnenkomen. Het woonhuis heeft op het moment een slaapkamer, woonkamer, keuken met eethoek en nog een aparte eetkamer. De eetkamer of woonkamer kan eenvoudig als tweede slaapkamer worden gebruikt. Daarnaast zijn er nog twee ruimtes waar men vanaf het terras toegang toe heeft. Deze ruimtes zouden eenvoudig kunnen worden afgewerkt tot twee extra slaapkamers of een compleet gastenverblijf. Het woonhuis is reeds volledig afgewerkt en de extra ruimtes waar men slaapkamers of een compleet verblijf kan realiseren moeten aan de binnenkant nog afgewerkt worden.

Het dorp Ófalu is zeer geliefd en bekend bij de Hongaren. Het is een zeer groen en verzorgd dorp. Dit huis is het laatste huis van het dorp en ligt wat hoger. Het huis heeft 6807m² grond erbij met nog een optie om 1530m² extra er bij te kopen.

Na het huis komen bossen, dit is ook jachtterein en daarom is Ófalu ook zeer geliefd onder jagers. Het is daarom ook een uitstekend object om te verhuren in het najaar en de winter.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986