Gerenoveerde woning met gastenhuis en zwembad

Prijs: € 129.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 328
Prijs:  € 129.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Combi-ketel, Elektra, Gas, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Satelliet, Schuur, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Vloerverwarming, Waterput, Wijnkelder, Zwembad
Perceelgrootte: 14.296 m²
Woonoppervlakte: 175 m²
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Kamers: 6
Badkamers: 2
Omschrijving van de woning:

Deze prachtige boerderij is een compleet plaatje. Het heeft een schitterend hekwerk aan de voorkant. Het heeft een grote poort die open kan voor de auto. De auto kan op een grindpad naar bovenrijden. Daarnaast is er een deurtje om te voet binnen te komen. De trap naar boven is verlicht. 

Men komt hier binnen in een hal. Vanuit de hal kan men links naar de woonkamer/eetkamer. Er zit een moderne keuken in met aan de ene kant een bar eraan. Er is in deze ruimte dan nog voldoende plek voor de eettafel met stoelen en voor een ruime zithoek. 

Vanuit de gang is er ook toegang tot de badkamer en de aparte toilet die beiden zeer modern zijn. De gang geeft ook toegang tot de slaapkamer en de voorraadkamer. Daarnaast is er een ruimte die momenteel wordt gebruikt als kantoor maar deze zou ook als gastenslaapkamer gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er een grote ruimte die wordt gebruikt als werkhok. Deze zou ook nog als een extra kamer ingericht kunnen worden.

De oude stal is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot ruim gastenverblijf met moderne badkamer, twee slaapkamers en keuken/woonkamer.

Op het perceel ligt een ruim zwembad van 1.50m diep. Het is een ruim perceel dat schuin naar boven gaat. Vanaf het perceel is er prachtig uitzicht nog over het landschap. 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488