Nette gerenoveerde boerenwoning op groot grondstuk

Prijs: € 29.750,-
Object ID: 321
Prijs:  € 29.750,-
Categorie: Instapklaar
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Schuur, Septic-tank, Stallen, Veranda, Wijnkelder
Perceelgrootte: 7.538 m²
Woonoppervlakte: 85 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Houtkachels
Bouwjaar: 1863
Kamers: 2
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze woning is door een Nederlandse eigenaar compleet gerenoveerd, helaas heeft de eigenaar besloten wegens omstandigheden om er niet in te gaan wonen waardoor het in de verkoop is gekomen.

Het huis is volledig gerenoveerd. Het dak van het huis is er volledig afgeweest en aangepakt. De elektra en leidingen zijn nieuw aangelegd in de woning. Daarnaast zijn er betonvloeren in de woning gestort. De muren zijn opnieuw gestucd en er is een volledig nieuwe witte badkamer in de woning geplaatst.

Er zijn twee ingangsdeuren naar het huis. Via de eerste deur betreedt men het huis vanuit de keuken. Links bevindt zich dan de woonkamer en rechts van de keuken de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kan men doorlopen naar de badkamer. Ook van buiten kan men via de tweede deur direct de badkamer betreden. Dit is vooral in de zomer makkelijk als men in de tuin aan het werken is of bijvoorbeeld een tuinfeest geeft.

Bij het huis gehoord een groot perceel. Het voorste gedeelte van het perceel is omheind en het achterste gedeelte wordt momenteel verpacht aan een lokale boer die er jaarlijks iets anders op zet. Deze afspraak kan men voorzetten of stopzetten.

Daarnaast staat op het grondstuk nog een stal tegenover het huis. De achtermuur is recentelijk vervangen. Deze is momenteel handig en in gebruik als opslag. 

In de tuin staan diverse fruitbomen en walnotenbomen.

Het dorp waar het huis in staat is een einddorp, waardoor er geen doorgaand verkeer is. In het dorp zijn meerdere Nederlanders en Belgen gehuisverd die er ook permanent wonen.  In het dorpscafé kunt u op gezellige manier kennis maken met de overige inwoners van het dorp. Rondom het dorp zijn verschillende mogelijkheden voor recreatie en u zit niet ver van de grotere plaatsen. Het huis is uiterst geschikt als vakantiehuis of voor permanente bewoning.

Als u de straat uitloopt bevindt er zich een zandpad. Hier kunt u lekker gaan wandelen naar de buurdorpen of door de velden lopen. Ook kunt u wandelen naar de aansluitende bossen. 

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488