Luxe Landgoed/ Jachthuis met personeelsverblijf te koop

Prijs: €249.000 (betaling in euro's)
Object ID: 275
Prijs:  €249.000 (betaling in euro's)
Categorie: Top-woning
Status: Villa te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Alarm, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Schuur, Septic-tank, Stallen, Telefoonaansluiting, Terras, Vijver, Waterput
Perceelgrootte: 40.000 m²
Woonoppervlakte: 360 m²
Omgeving: Duna Drava
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op hout
Parkeergelegenheid: Grote parkeerplaats
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Meubels inclusief: Ja
Bouwjaar: 2009
Kamers: 5
Badkamers: 4
Omschrijving van de woning:

Luxe Landgoed/ Jachthuis met personeelsverblijf te koop, te midden van het uitgestrekte natuur- /jachtgebied "Duna Drava" (12.000 hectare) nabij het stadje Barcs. 

Een perfecte koop voor de ondernemer. Dit object biedt veel mogelijkheden. Het object wordt momenteel regelmatig verhuurd in de winter aan jagersgroepen. Vanuit de woning kunnen jagers direct het bos inrijden richting het jachtterrein. In de zomer wordt het voornamelijk verhuurd aan gezinnen die op vakantie willen in de regio. 

De villa heeft 40.000 m2 eigen grond en een woonoppervlak van 360 m2. Woonoppervlak van het personeelsverblijf is 100 m2. Verder zijn er nog drie loodsen van respectievelijk 300, 450 en 1000 m2. Ook is er een eigen visvijver van 1000 m2 waar de herten voornamelijk uit drinken. 

Het woonhuis is van 2009 tot 2012 geheel verbouwd naar Westerse Maatstaven en van alle luxe voorzien. Het personeelsverblijf is van binnen nog niet gerenoveerd. 

Er is gebruik gemaakt van massief eiken om het huis in te timmeren en alle apparatuur is uit Nederland meegenomen en ingebouwd. De meubels zijn allemaal erg degelijke meubels. 

De Keuken van 60 m2 heeft een tafel van 4 meter lang waar 14 cafe stoelen aan staan. Tijdens het koken op de Siemens 5 pits kookplaat is er plaats voor 4 personen om aan de bar in de keuken te zitten. Ook in deze ruimte vindt u een allesbrander om heerlijk aan op te warmen na een dag in de natuur.

De woonkamer van 70 m2 heeft een eigen bar en een zitgedeelte met openhaard en flatscreen.

De Villa heeft 5 grote slaapkamers, waarvan de grootste maar liefst 50 m2 en 4 badkamers allen voorzien van Grohe mengkranen en inloopdouches.

Het geheel wordt verkocht inclusief inboedel. Bij deze woning is een huurkoop bespreekbaar. 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986