Huis in zuid Hongarije tegen de kroatische grens

Prijs: € 42.867
Object ID: 249
Prijs:  42.867
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe leidingen, Riool, Schuur, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Waterput, Wijngaard
Perceelgrootte: 4.209 m²
Woonoppervlakte: 180 m²
Bouwmateriaal: Steen
Verwarming: Houtkachels
Parkeergelegenheid: Garage
Aantal parkeerplaatsen: 3
Omschrijving van de woning:

Tésenfa ligt op een steenworp afstand van de Kroatische grens. Mocht u uw woning willen verhuren als vakantiewoning is dit uiteraard een zeer sterk argument. Verder zit u op 40min rijden van de grote en geliefde stad Pécs. Hier kunt u alles doen, shoppen, uit eten, naar feesten, koopavond, en nog veel meer. Daarnaast is het een geliefde studentenstad en geliefd onder touristen. Daarnaast heeft Pécs ook een thermaal bad.

U zit eigenlijk even ver van Boedapest Airport als van Zagreb Airport. Mocht u met het vliegtuig willen reizen kunt u dus altijd kiezen tussen deze twee vliegvelden. Daarna kunt u met een taxi verder, het is wel aan te raden deze van te voren te boeken en niet op het vliegveld zelf te nemen, want dan betaalt u aanzienlijk meer. Daarnaast kunt u ook met het openbaar vervoer verder reizen. U dient dan eerst de trein te nemen naar Pécs waar u verder gaat met de bus. 

Deze woning beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers dus dit maakt het wel geliefd om aan gezinnen te verhuren als vakantiewoning. Maar ook zeker fijn voor uzelf als u gasten wilt ontvangen of als u kinderen heeft. 

Mocht u vragen hebben over deze woning dan kunt u altijd even een mail sturen naar droomhuishongarije@gmail.com.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488