91794 Second Home International vervolg banners 728x90 31

Grotendeels gerenoveerde boswachterswoning in Kocsola

Prijs: Gereserveerd
Object ID: 245
Prijs:  Gereserveerd
Categorie: Instapklaar
Status: Gereserveerd
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Schuur, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Waterput
Perceelgrootte: 3.828 m²
Woonoppervlakte: 105 m²
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Eterniet
Verwarming: Hout- en tegelkachels
Kamers: 2
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze woning is gelegen op een ruim perceel in een rustig dorpje genaamd Kocsola. Kocsola kent bijna 1500 inwoners dus is al een wat groter dorp. U kunt in het dorp zelf terecht voor uw dagelijkse boodschappen, post en voor bijvoorbeeld spuitwater (typisch Hongaars).

De woning is recentelijk gerenoveerd en heeft alle grote kostenposten al gehad. De stroom is vervangen, nieuwe leidingen, de muren zijn opnieuw gestucd, nieuwe ramen, daarnaast heeft de woning een nieuwe badkamer en keuken. Het huis is dus al heel gebruikersvriendelijk. 

De woning heeft twee verdiepingen en onder de woning is nog een werkplaats die ook als garage gebruikt zou kunnen worden en ruimte voor uw wasmaschine en washok. 

Als bijgebouwen heeft de woning ook nog een carpoort en kleinere schuur. Het perceel biedt veel ruimte en het huis is direct te betrekken. Een leuke woning voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar en direct te betrekken huis.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488