Zeer goed onderhouden woning in het gezellige dorp Máza in het Mecsek

Prijs: € 36.267
Object ID: 229
Prijs:  36.267
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Elektrische boiler, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Nieuwe leidingen, Riool, Schuur, Stallen, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Vloerverwarming, Waterput, Wijngaard, Wijnkelder
Perceelgrootte: 2.794 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Bouwjaar: 1914
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze prachtige boerderij staat in het gezellige dorp Máza in Zuid-West Hongarije. Máza kent een kleine 1500 inwoners. Op het perceel staat een opslagruimte voor uw tuingereedschap en andere materialen, daarnaast ook nog een prachtige wijnkelder. U heeft hier ook de ruimte om uw eigen alcohol te brouwen of u zou dit toekomstig nog kunnen ombouwen tot extra slaapvertrek.

In het huis zit een nieuwe functionele badkamer, een keuken met eetkamer, woonkamer en twee ruime slaapkamers. Iedereen heeft uiteraard zijn eigen smaak vooral wat betreft kleurgebruik in een huis. In Máza woont een hele goede schilder en in het buurdorp zit een verfwinkel. Wilt u graag zelf klussen dan kunt u deze woning eenvoudig omtoveren naar uw gewenste kleuren, laat u het liever doen, dan kunnen wij u gemakkelijk in contact brengen met de lokale schilder. Uurloon in Hongarije ligt heel anders dan in Nederland, dus u hoeft hierbij niet aan schokkende bedragen te denken.

Máza ligt in het comitaat Baranya. Het dorp zelf heeft een café, een klein winkeltje en prachtige wandelroutes in het Mecsek. Het grenst aan het grotere dorp Szászvár waar u in minder dan 3 minuten met de auto bent. In dit dorp kunt u goed terecht voor uw dagelijkse behoeftes. In dit dorp zitten 3 goede restaurants, in de middag vindt u hier voor 600 forint (2 euro) een dagmenu. In alle restaurants wordt door het personeel Duits gesproken en Engels. Het personeel in deze restaurants is ook zeer behulpzaam.

Daarnaast vindt u in Szászvár lokale bouwwinkels, een verfwinkel, een zaak met tuinbenodigdheden. Hier kunt u terecht als u nog wilt werken aan uw woning. Ook vindt u hier een supermarkt, kleine winkeltjes, een heerlijke ijswinkel en verschillende kappers en een beautysalon.

Daarnaast hoeft u zich in de zomer niet te vervelen. Behalve prachtige wandelingen maken kunt u in Szászvár ook terecht om heerlijk te zwemmen in het zwembad. Ook zit er een schietvereniging in het dorp.

De dichtstbijzijnde grote stad is Bonyhád, waar u in 10 á 15 minuten bent met de auto. In Bonyhád kunt u voor alles terecht. In Bonyhád kunt u zich vermaken met uw gezin in het thermaal bad, daarnaast kunt u zich ook vermaken in het centrum. In Bonyhád kunt u terecht voor uw grote boodschappen bij de Tesco, voor heerlijke wijn bij de lokale wijnhandel (plus minus €2,00 per fles),  voor reparaties aan uw auto, internet, en nog veel meer.

Kortom vindt u alles wat u nodig heeft heel dichtbij uw huis.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488