Hele grote woning op enkele meters van het thermaalbad van Barcs

Prijs: € 56.067
Object ID: 220
Prijs:  56.067
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Huis te koop
Type woning: Appartementen en Stadswoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Riool, Satelliet, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras, Waterput
Perceelgrootte: 923 m²
Woonoppervlakte: 170 m²
Omgeving: Thermaalbad van Barcs
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Garage
Bouwjaar: 1980
Kamers: 4
Badkamers: 2
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Deze prachtige woning staat enkele meters verwijderd van het thermaalbad van Barcs. De reden voor velen mensen om Hongarije te bezoeken is vanwege de helende werking van het thermaalbad op hun lichaam. Velen mensen gaan dagen kuren in het thermaalbad om te genieten van het warme water en het positieve effect dat dit heeft op hun gezondheid.

Barcs ligt precies op de Kroatische grens en is een zeer touristiek gebied. Voor iemand die een kleine B&B wilt starten is dit een prachtige gelegenheid, vanwege de locatie en de grootte en mogelijkheden die het huis biedt. Barcs is een grote stad met ruim 12.000 inwoners in het comitaat Somogy.

Het perceel is voor Hongaarse begrippen klein, maar dit kan ook juist heel fijn zijn. Dit is veel gebruikers vriendelijk en vergt minder onderhoud. Nogsteeds heeft u voldoende ruimte voor dieren, een moestuin en fruitbomen.

Naast een thermaalbad heeft de stad Barcs te bieden: een gewoon zwembad, winkels, supermarkten, restaurants, café's. Daarnaast kunt u gezellige daguitstapjes maken naar nabijgelegen steden of naar Kroatië.

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986