Landgoed van 7,6 hectare in het kloppende groene hart van Hongarije

Prijs: Gereserveerd
Object ID: 203
Prijs:  Gereserveerd
Categorie: Top-woning
Status: Gereserveerd
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Airconditioning, Combi-ketel, Elektra, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Satelliet, Schuur, Septic-tank, Stallen, Telefoonaansluiting, Terras, Vijver, Waterput
Perceelgrootte: 76.079 m²
Woonoppervlakte: 1.500 m²
Omgeving: Valleienstreek
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas
Parkeergelegenheid: Grote parkeerplaats
Aantal parkeerplaatsen: 10
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Bouwjaar: 2010
Kamers: 8
Badkamers: 6
Omschrijving van de woning:

Het gehele perceel is omheind. Op het landgoed staat een grote villa, bestaande uit een ruime hal, een grote woonkamer, twee slaapkamers, een ruime keuken, ruime woonkeuken, twee badkamers, bergruimtes en een stookhok. Aan de villa zijn drie gastenverblijven met ieder eigen sanitaire voorzieningen, airco en een eigen buitenterras. Verder is er een appartement aan de villa voor het personeel.

Ongeveer vijf minuten lopen van de villa is een groot overdekt terras met een gezellige buitenkachel gemaakt naast het privé-meertje, waar het in de warme maanden gezellig vertoeven is.

Vijf minuten van het overdekte terras is een kleine burcht opgetrokken. In de kleine burcht op het terrein zijn drie woonlagen om eventuele gasten onder te brengen. Iedere woonlaag heeft zijn eigen unieke panorama's over het landgoed.

Alle gastenverblijven op het landgoed zijn bekroond met vier gouden zonnebloemen. Dat is de hoogst mogelijke toeristische onderscheiding in Hongarije.

Verder zijn er drie grote stallen van elk 220 vierkante meter, een grote bergruimte met hokken voor klein vee en een overkapping voor de paarden. U vind het landgoed aan een rustige geasfalteerde weg tegen een bosrand.

Door de kadastrale omschrijving kunt u de 7,6 hectare geheel op naam verkrijgen. Bij dit object is eventueel nog 41 hectare landbouwgrond en 20 hectare weide te pachten.

De omgeving heeft voldoende mogelijkheden voor recreatie en ontspanning te bieden. Daarbij hoeft u niet alleen te denken aan het populaire Balatonmeer of de welbekende Hongaarse thermaalbaden van Tamási. De Valleienstreek, zoals deze omgeving genoemd wordt, staat bekend om zijn prachtige natuur, is een vruchtbare plaats voor wijnbouw en om het wild in stand te houden wordt er veel gejaagd.

Verder staat de regio bekend om haar schone lucht, nog drinkbaar natuurwater en de uitgestrekte bossen. Voor veel Nederlanders en Belgen spreekt dit natuurlijk alleen tot de verbeelding.

De plaats waar dit landgoed naast ligt, wordt gekenmerkt door het schilderachtige landschap, authentieke zwabenboerderijen, een vismeer en diverse dorpscafeetjes. In de zomer is het een gezellige drukte in het dorp en verblijven bezoekers aan het dorp op de nabij gelegen camping. Ook zijn er diverse gastenhuizen en pensions te vinden, die veel door jagers en andere toeristen gebruikt worden. Door de schoonheid van het land, maar de tegelijk nog relatief weinige accommodaties voor toeristen, is het een interessante plek om toerisme verder te ontwikkelen. Uiteraard zijn er talloze andere mogelijkheden die u zult ontdekken bij kennismaking met de regio.

Verder heeft het naastgelegen dorp nog een kleine supermarkt, bibliotheek, een school, een dorpsmuseum met oude gebruiksvoorwerpen tentoongesteld waar een lokale gids u rond kan leiden. Naast de culture vereniging is er ook een dansgroep. Wandelroutes, fietsroutes, diverse jachthuizen. Speciaal voor de jagers is er een koffiehuis, waar tevens de lokale tabakswinkel is. Groot en klein vermaak, alles is in de directe omgeving van het landgoed aanwezig.

De dieren worden met het object mee verkocht. Voor de dieren is er een dierenarts in Simontornya, 12 kilometer verderop. In Simontornya en Tamási kunt u goed terecht voor uw wekelijkse boodschappen.

Afstanden met belangrijke plaatsen:

- 25 kilometer van de Thermaal kuurplaats Tamási,
- 50 kilometer van het Balatonmeer,
- 60 kilometer van de populaire Balaton badplaats Siófok,
- 130 kilometer van het centrum van Budapest,
- 145 kilometer van Budapest Airport (Feryhegy II).

Interesse om dit prachtige landgoed in Hongarije te bezichtigen? Het is mogelijk om er tijdens de bezichtigings(mid)week(end) er te verblijven. Neem contact op met onze makelaars in Hongarije. Zij helpen u graag verder.

Hieronder vind u onze contactgegevens voor direct contact met onze makelaardij:

   
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488