Nette goed onderhouden boerderij in een klein rustig dorpje

Prijs: € 35.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 196
Prijs:  € 35.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Top-woning
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Riool, Satelliet, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 2.837 m²
Woonoppervlakte: 101 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Bouwjaar: 1864
Kamers: 4
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Het huis bestaat uit drie kamers, een ruime eetkeuken en een badkamer. In de tuin zijn terrassen en een overdekte berging. Verderop is een nieuw wijnhuis met wijnkelder, waarvan de vloer gesierd wordt door authentieke cementtegels. In de tuin zijn meerdere fruitbomen die tijdens de zomervakantie zorgen voor het lekkerste fruit.

In de nabije omgeving is van alles te doen, zo zijn er in de nabije omgeving verschillende zwembaden bij de Máre Váre en in Szászvár, en een thermaal zwembad in Bonyhád. Voor een lekker dagje winkelen kunt u uitstekend terecht in de winkelsteden Bonyhád, Komló en Dombóvár. In winkelcentrum de Arkád in Pécs kunt u uren winkelen en is praktisch alles te vinden wat u maar zou willen. In pretpark Mecsextrém kunt u genieten van een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Of bezoek het historische themapark in Bikal (soort Hongaars Archeon) met alle helden uit de oude Hongaarse mythes. Mocht dit alles nog niet genoeg zijn, dan kunt u altijd terecht bij het wereldberoemde Balatonmeer, iets meer dan een uur rijden van de woning.

Zoekt u het toch liever bij huis, dan is dat geen enkel probleem. In het dorp worden verschillende activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. De bevolking is vriendelijk en u zult zich er snel thuis voelen. In het dorpshuis zijn computers met internet beschikbaar, verder is er een kindvriendelijke bibliotheek en in het dorp zijn meerdere speeltuinen. De natuur rond het dorp nodigt u uit het met de verschillende wandelroutes die er zijn het te gaan ontdekken.

Kortom: Dit huis is zowel geschikt voor de rustzoeker, alswel voor hen die graag iedere dag iets anders leuks doen, maar niet aan het huis willen klussen.

Voor een beter beeld: https://youtu.be/ip3wqPUIT5g

Interesse in deze boerenwoning in een vriendelijk dorp en veelzijdige omgeving? Neem dan contact op met onze makelaars in Hongarije voor informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak. Wij helpen u graag verder bij uw zoektocht naar uw droomhuis in Hongarije.

Hieronder vind u onze contactgegevens voor direct contact met onze makelaardij:

Telefoon kantoor

Telefoon mobiel   

E-mail

Skype

0036-21-252-5888 (Nederlandstalig)

0036-30-540-1110 (Nederlandstalig)

info@droomhuishongarije.nl

droomhuishongarije
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986