Ruim Hongaars huis met ruime vakantiewoning in Zuidwest Hongarije

Prijs: € 75.000 (betaling in euro's)
Object ID: 173
Prijs:  € 75.000 (betaling in euro's)
Categorie: Top-woning
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Combi-ketel, Gas, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Schuur, Septic-tank, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 4.918 m²
Woonoppervlakte: 150 m²
Omgeving: Nabij Szigetvár
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en houtkachels
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Kamers: 6
Badkamers: 3
Omschrijving van de woning:

Het woonhuis bestaat uit een voorpoortaal, hal, ruime woonkamer, ruime eetkeuken, twee slaapkamers, ruime moderne badkamer, apart toilet en een bergruimte. Achter het woonhuis is de vakantiewoning die ruim genoeg is om twee families onder te brengen, bestaande uit een woonkeuken, twee slaapkamers en twee badkamers met elk een toilet. Achter de vakantiewoning is de stal met aparte bergruimte en een wijnkelder.

Gezien de indeling van de tuin is er op het perceel makkelijk een zwembad te realiseren. De bomen en struiken op het perceel bieden namelijk voldoende privacy. De tuin is geheel omheind en afgesloten met een hek. Achter het hek ligt de resterende grond.

In de nabije omgeving van het dorp zijn diverse mogelijkheden voor dagjes uit of een geslaagde vakantie. Denk bijvoorbeeld aan uitstapjes naar de cultuurstad Pécs, de nieuwe thermaalbaden van Barcs en Szigetvár, of recreëren in de uitgestrekte natuur van de Baranya.

Bent u op zoek naar een woonhuis of vakantiewoning voor het hele gezin? Of droomt u al jaren van een eigen bed-and-breakfast met minicamping? Dan is het zeker de moeite waard om dit object te bezichtigen. Gedeeltelijke financiering door middel van een hypotheek behoort tot de mogelijkheid. Onze makelaars in Hongarije kunnen hier u tijdens de koop mede bij begeleiden.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488