Vakantiehuisje met "walnoten plantage"

Prijs: € 21.450
Object ID: 154
Prijs:  21.450
Categorie: Instapklaar
Status: Object te koop
Type woning: Overig
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Leidingwater, Schuur, Veranda, Waterput
Perceelgrootte: 5.847 m²
Woonoppervlakte: 45 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Houtkachels
Bouwjaar: 1982
Kamers: 2
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Op een werkelijk schitterende plek, met een fenomenaal uitzicht over de wijde omgeving, staat dit leuke vakantiehuis bestaande uit twee woonlagen. U zit hier werkelijk helemaal vrij. Mocht het huidige huisje te klein zijn dan kan er ook iets nieuws gebouwd worden met een maximale oppervlakte van 20% van het perceel. U zou daarmee dus een enorme villa met prachtig uitzicht kunnen realiseren.

Het huisje is aangesloten op het leidingwater en elektra, en heeft ook een eigen wateropvang om de boomgaard water te geven. De huidige eigenaar heeft er nooit een badkamer in gemaak, al is het vrij eenvoudig er een badkamer of douchecabine te plaatsen. De kosten daarvan zijn in Hongarije stukken lager dan in Nederland.

Op het perceel staan diverse fruitbomen en wijnranken, daarnaast wordt het grootste oppervlakte ingenomen door ongeveer 60 oude walnoten bomen die tenminste 35 jaar oud zijn en daarnaast maar liefst 130 hazelnoot struiken. De waarde van deze oude bomen en planten is gezien de leeftijd en goede opbrengst normaliter erg hoog. Dit object is dan ook een buitenkans voor iemand die op zoek is naar een vakantiehuis of investeringsobject of allebei.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986