Grote Hongaarse boerderij in rustig dorp

Prijs: € 9.983
Object ID: 153
Prijs:  9.983
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Leidingwater, Schuur, Septic-tank, Stallen, Telefoonaansluiting, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 5.344 m²
Woonoppervlakte: 110 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Houtkachels
Bouwjaar: 1920
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Grote boerderij met een woonoppervlakte van 110 vierkante meters, op iets meer dan een halve hectare grond in een rustig klein dorpje op de grens van het Mecsek-gebergte en de Valleienstreek.

Aan deze boerderij moet eigenlijk alles nog gebeuren om deze bewoonbaar te maken en te laten voldoen aan alle moderne comfort, de huidige eigenaar is al begonnen met het aanleggen van water en riool in de woning en het begin van de badkamer is reeds gemaakt. Er kan tijdens verbouwings-werkzaamheden in gedoucht en overnacht worden.

De fundering, de muren en dakconstructie van de woning zijn zeker niet slecht, de ramen en deuren zijn oud maar hoeven niet noodzakelijk te worden vervangen. Wel dient de elektra vervangen te worden, de badkamer moet worden afgemaakt en de muren zullen opnieuw gestuukt dienen te worden. Desondanks is het gezien de huidige en recentelijk verlaagde vraagprijs een buitenkans.

De boerderij is gelegen op een breed grondstuk en heeft achter de woning nog een grote stal met toegang tot de wijnkelder. Deze wijnkelder is ook gebruikt geweest voor het koelen van groente en fruit. Ook is er nog een oude waterput aanwezig op het terrein die indien gewenst nog steeds gebruikt kan worden. U zou zelfs water uit de put kunnen oppompen om in huis te gebruiken. Achter de stal staan nog verschillende oude fruitbomen met onder andere appels en pruimen.

In het dorpje zijn verder een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een kroeg en dagelijks komt er een mobielpostkantoor in het dorp. Het dorp wordt gekenmerkt door vriendelijkheid en gemoedelijkheid en is zeker een plek om tot rust te komen. In de Mecsek kunt u lekker actief de natuur verkennen en in de nabije omgeving zijn talloze lekkere en goedkope restaurantjes en leuke dingen om te beleven.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488