Ruime villa met zwembad en scheiden grondstuk, in stedelijk gebied van Boedapest

Prijs: € 458.700
Object ID: 139
Prijs:  458.700
Categorie: Instapklaar
Status: Villa te koop
Type woning: Kastelen en landhuizen
Voorzieningen: Alarm, Elektra, Leidingwater, Riool, Telefoonaansluiting, Terras, Veranda, Zwembad
Perceelgrootte: 2.450 m²
Woonoppervlakte: 540 m²
Omgeving: Stedelijk gebied van Boedapest
Bouwmateriaal: Steen en hout
Dakbedekking: Riet
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Aantal parkeerplaatsen: 3
Bouwjaar: 1998
Kamers: 9
Badkamers: 3
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

De woning komt u binnen in een grote hal met een trap naar de tweede woonlaag en doorgang naar de ruime woonkamer en een deur naar een seperaat toilet. Aan de ruime woonkamer is een klassiek vormgegeven keuken, met aan de keuken een professionele bereidingsruimte met koelcellen. Deze laatste ruimte wordt gebruikt om het vlees van de jacht te bereiden en op te slaan. In de ruime woonkamer is tevens een trap naar de bovenverdieping. Op beide woonlagen zijn meerdere kamers, toiletten en badkamers, wat de woning geschikt maakt om met meerdere generaties te bewonen en ten dele ook als werkruimte in te richten.

Een korte opsomming van het aantal ruimtes: De woning telt vier kamers, twee toiletten, een keuken en een badkamer op de benedenverdieping, en vijf kamers en twee badkamers op de bovenverdieping. Hierbij de hallen en doorgangen niet meegerekend. Voor de woning is een grote veranda en achter de woning, aan de keuken, een terras.

Het huis staat 20 kilometer van de ringweg van Boedapest en valt onder het stedelijk gebied van de Hongaarse hoofdstad. Het vliegveld is een klein half uur rijden van de woning. Op loopafstand van de woning zijn het winkelcentrum en directe tram-, bus- en treinverbindingen met Boedapest. De plaats Gödöllö, waar het huis staat, is bekend door het kasteel van prinses Sisi. Het is een goed ontwikkelde plaats met diverse scholen, musea, tentoonstellingen, sportclubs, waaronder een golfvereniging, voldoende werkgelegenheid en veel jonge gezinnen.

Wilt u meer informatie betreffende deze woning, of zou u deze op korte termijn willen bezichtigen? Neem dan contact op met de makelaars van droomhuis. Zij helpen u graag verder.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986