Restaurant, pension met woonhuis in Pécsvárad, nabij Pécs

Prijs: € 290.400
Object ID: 133
Prijs:  290.400
Categorie: Instapklaar
Status: Horeca te koop
Type woning: Bedrijfsruimte
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Elektrische boiler, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Optie om meer grond bij te kopen, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras
Perceelgrootte: 1.500 m²
Woonoppervlakte: 600 m²
Omgeving: In Pécsvárad
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakplaten
Parkeergelegenheid: Grote parkeerplaats
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Meubels inclusief: Ja
Bouwjaar: 1985
Kamers: 9
Badkamers: 5
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Gasthuis en pension De Kastanje (Gesztenyés Vendéglö és Panzió) te Pécsvárad, 18 kilometer van Pécs, is op zoek naar een nieuwe enthousiaste eigenaar. Het gasthuis met restaurant en pension heeft voor tientallen jaren met passie voor gastronomie gasten ontvangen. Dit succes heeft het gasthuis mede te danken aan de gunstige ligging aan de Autoweg 6 richting Pécs, naast het MOL tankstation.

In de middag serveert het restaurant goedkope dagmenu's van goede kwaliteit, waardoor er alle middagen voldoende animo is. De gehele dag door kan er van de kaart besteld worden en wordt u geholpen door vriendelijk en attent personeel. Neem de proef op de som en ga er zelf eens eten en ontdek de mogelijkheden die deze onderneming voor de toekomst te bieden heeft.

Het restaurant biedt 100 zitplaatsen en het binnenplein nog eens 40. Behalve als restaurant wordt de locatie ook gebruikt voor recepties, jubilea en bedrijfspresentaties. De 30 plaatsen tellende parkeerplaats is volledig af te sluiten. In het pension kunnen maximaal 12 personen ondergebracht worden. Iedere kamer heeft zijn eigen wastafel en douche.

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen en een aangrenzend bijgebouw. Op de begane grond is het restaurant, met keuken, diverse voorraad- en bergruimtes en een personeelsruimte. Boven zijn meerdere badkamers, toiletten, de gastenkamers, privé woonkamer, privé badkamer, privé kamers en slaapkamers en een groot balkon. Het bijgebouw van 30 vierkante meters wordt momenteel gebruikt als voorraadruimte met meerdere koel- en vrieskisten.

Het pand is aangesloten op leidingwater en riool, gas, elektra en er is krachtstroom. Verwarming is door middel van radiatoren, die verwarmd worden door twee gasgestookte verwarmingsketels. Het water wordt verwarmd door middel van zonnecollectoren, waarna het warme water voor gebruik opgeslagen wordt in een 2.000 liter bewaartank.

Het pand is gebouwd in 1985 en 2001 is het vroegere dak vervangen door Gerard Roofs® dakplaten. Op deze dakconstructie is 50 jaar garantie en is door de speciale samenstelling van verschillende metalen bestendig tegen elk weertype.

Door de indeling van het gebouw zijn nog talloze andere functies te geven. Bij interesse voor uitbreiding is het naast liggende 1.200 vierkante meter grondstuk erbij te kopen. Bij dit grondstuk zijn ook bouwplannen voor 25 extra kamers, waarmee het object van gasthuis opgewaardeert wordt tot een volwaardig hotel. Door de leeftijd van de huidige eigenaren, is besloten tot verkoop in plaats van uitbreiding van het gasthuis. Onze makelaardij kan u na aankoop begeleiden bij het realiseren van deze visie.

Het adres van Gasthuis en pension De Kastanje in Hongarije is: Pécsvárad, Erzsébeti út 7

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986