Mooie imposante Zwabenboerderij, direct bewoonbaar in uitzonderlijke staat

Prijs: € 41.250
Object ID: 120
Prijs:  41.250
Categorie: Top-woning
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Gasboiler, Leidingwater, Riool, Schuur, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 2.521 m²
Woonoppervlakte: 152 m²
Omgeving: Valleienstreek, ten noorden van Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Bouwjaar: 1920
Kamers: 5
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Met grote zeldzaamheid vinden wij woonboerderijen van deze kwaliteit en status. De normaal houten palen op de veranda zijn gemaakt van gietijzer om zo tientallen jaren zonder enig onderhoud mee te gaan. In de woning zijn mooie hoge deuren, statige hoge plafonds en ruime kamers.  Alles wijst erop dat de boerderij vroeger is gebouwd door een beter bedeelde Hongaarse boerenfamilie.

De huidige eigenaren hebben de woning met veel gerespect onderhouden en deels aangepast aan de moderne tijd. Zoals bij de meeste Zwabische boerderijen zijn er dubbele ramen of ramen met luikjes. De ramen zijn vervangen voor moderne ramen met dubbelglas, terwijl de luikjes bij deze woning aan de buitenkant nog authentiek zijn.

De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming die op gas, hout of kolen verwarmd kan worden. Hiervoor is gekozen omdat stoken op hout of kolen soms voordeliger is dan stoken op gas.

Aan de voorkant van de woning is vrij uitzicht over een beekje. In de nabije omgeving zijn talloze mogelijkheden voor uitstapjes in de natuur. De winkelstad Bonyhád, voor uw wekelijkse boodschappen, is op minder dan 15 kilometer afstand.

 

 

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488