Vrijstaande eengezinswoning in een typisch Hongaars dorp

Prijs: € 32.670
Object ID: 110
Prijs:  32.670
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Elektrische boiler, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Waterput, Wijngaard
Perceelgrootte: 2.521 m²
Omgeving: Ten noorden van het Mecsek-gebergte
Bouwmateriaal: Steen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Bouwjaar: 1980
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Het huis bestaat uit twee woonlagen. Hier is een woonkeuken, voorraadkamer, nette stookruimte en een inpandige garage. Ook is er op de zelfde verdieping is een grote bergruimte te vinden, die overigens ook om te bouwen is tot extra kamer.

De tweede woonlaag bestaat uit drie slaapkamers, een hobby-kamer met keukenruimte en een badkamer met toilet. De tweede woonlaag is ook van buitenom te bereiken, waardoor deze eenvoudig aantrekkelijk te maken is voor bijvoorbeeld kamerverhuur voor toeristen.

Buiten huis hoeft u zich niet te vervelen. Er zijn meerdere zitjes gemaakt om de gehele dag door van de tuin te genieten. Achter het huis zijn de boom- en wijngaarde met een heel mooi uitzicht over het dorp en de omgeving.

Bij deze willen wij u uitnodigen dit huis in Hongarije te komen bezichtigen. Tevens kunnen wij op basis van uw wensenpakket u ook op andere woningen attenderen. Een bezichtigingsafspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend. Onze makelaars kunnen u helpen bij het plannen van uw bezichtigingsweek in Hongarije.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986