Groot huis en gezellig buurtcafé met leuk buitenterras

Prijs: € 64.350
Object ID: 109
Prijs:  64.350
Categorie: Instapklaar
Status: Horeca te koop
Type woning: Bedrijfsruimte
Voorzieningen: Elektrische boiler, Gas, Nieuwe elektra, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras, Wijnkelder
Perceelgrootte: 646 m²
Woonoppervlakte: 230 m²
Omgeving: Mecsek-gebergte
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Eterniet
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Parkeerplaats
Bouwjaar: 1982
Kamers: 4
Badkamers: 1
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Het woonhuis is ruim opgezet. U komt de woning binnen via een voorportaal die leidt naar een ruime woonkeuken, met open haard. Vanuit de woonkeuken zijn meerdere open doorgangen naar de ruime woonkamer. Op de beneden verdieping zijn nog een slaapkamer, badkamer, apart toilet en voorraadkamer.

Via de trap in de woonkamer komt u op de bovenverdieping, die bestaat uit drie slaapkamers, waarvan één met dakterras. Ook is er nog een opberghok op de bovenverdieping en er is nog genoeg ruimte voor een tweede badkamer. Alle leidingen daarvoor zijn al aangelegd.

Onder het huis is een groot souterrain waar tevens de stookruimte zich bevind voor de centrale verwarming. Achter het huis is een ruime parkeerplaats en diverse bijgebouwen, waaronder een garage, zomerkeuken en diverse bergruimten. Via één van de bijgebouwen komt u in de horeca-gelegenheid.

Achter het perceel ligt een groot dorpscafé met bar, heren- en damestoiletten, buitenterras, biljarttafel, voetbalveldje en zelfs een kegelbaan! Kortom een leuke plaats met activiteiten voor het hele gezin. De horeca-gelegenheid maakt een zeer nette indruk en van de inkomsten is goed van te leven. Achter de bar is nog een keuken en zijn er diverse faciliteiten. Onder het café is een kleine doch indrukwekkende wijnkelder die ingericht is voor bijvoorbeeld besloten wijnproeverijen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986