Keurig vrijstaand Hongaars huis in Zuidwest Hongarije

Prijs: € 36.267
Object ID: 100
Prijs:  36.267
Categorie: Top-woning
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Gasboiler, Krachtstroom, Leidingwater, Optie om meer grond bij te kopen, Riool, Schuur, Stallen, Telefoonaansluiting, Terras, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 3.600 m²
Woonoppervlakte: 180 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Eterniet
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Aantal parkeerplaatsen: 2
Bouwjaar: 1980
Kamers: 4
Badkamers: 2
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

De omgeving van het dorp, waar dit Hongaarse huis staat, wekt elke keer opnieuw het gevoel van vakantie op. De mooie glooiende beboste heuvels van de Hongaarse Mecsek in zuidwest Hongarije zijn een lust voor het oog. Het dorp zelf wordt gekenmerkt door een groot aantal authentieke Zwaben boerderijen en vriendelijke mensen. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer Belgen en Nederlanders besluiten hier een huis te kopen. Buiten het dorp zijn verschillende vormen van recreatie mogelijk, zoals thermaalbaden, wandelen, paardrijden en voor de liefhebber zelfs motorrijden. Voor uw wekelijkse boodschappen kunt u goed terecht bij de drie steden Dombovár, Szekszárd en de gezellige winkelstad Bonyhád. De cultuur en universiteitsstad Pécs is slechts op een uur afstand en het Balatonmeer op minder dan 80 kilometer rijden van het woonhuis. U hoeft zich er in feite nooit te vervelen, maar mocht de verveling onverwachts toeslaan, dan zijn er genoeg mogelijkheden om erop uit te gaan.

Dit vooral praktische Hongaarse huis bestaat uit een woonkeuken, een badkamer met ligbad en toilet, een wasruimte met douche en toilet, een apart toilet, bergruimte met inpandige wijnkelder, grote glazen serre op de bovenverdieping, een ruime woonkamer, drie slaapkamers en inpandige garage. Uiteraard kunt u de auto ook op het perceel of in het bijgebouw achter de woning parkeren. In de hal op de benedenverdieping zijn inbouwkasten, boven zijn de kamers afzonderlijk te bereiken vanaf de hal. Vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht over de straat met mooie boerenwoningen en weinig tot geen verkeer. Op het perceel achter de woning is nog een wijnkelder. Het bijgebouw achter het woonhuis is opgedeeld in drie afzonderlijke ruimtes, waardoor het voor meerdere doeleinden tegelijkertijd gebruikt kan worden. Zo wordt het momenteel als een klus-, bergruimte en stal voor de dieren gebruikt. Alle gebouwen en voorzieningen op het perceel zijn in zeer goede staat en het geheel is direct in gebruik te nemen. Het huis is te gebruiken als vakantiewoning voor een groot gezin en ook zeer goed permanent te bewonen. Het huis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming welke op gas en ook op hout te stoken is. De woning is verder van alle gemakken voorzien.

Heeft u interesse in dit praktische en direct bewoonbare Hongaarse woonhuis? Neem dan contact op met onze makelaardij voor een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging van deze woning. Onze makelaars kunnen u daarnaast verder informeren over andere mogelijkheden voor een bij uw budget passend huis in Hongarije, of helpen bij het regelen van een hypotheek of andere vormen van financiering. Zij kunnen u tevens begeleiden bij een eventuele emigratie naar Hongarije en andere formele zaken die komen kijken na de aankoop van een huis in Hongarije.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488