In Hongarije kan niet iedereen zich zomaar makelaar noemen. Makelaar is in Hongarije een beschermd beroep. Het is noodzakelijk om als makelaardij in het bezit te zijn van officiële Hongaarse makelaarspapieren om in Hongarije in vastgoed te mogen bemiddelen. Het is in Hongarije illegaal en zelfs strafbaar wanneer een persoon of bedrijf makelaars-activiteiten verricht zonder in het bezit te zijn van een door de Hongaarse overheid erkend en geldig makelaars-diploma.

Droomhuis Hongarije Makelaardij is een gecertificeerde vastgoed- en makelaarskantoor, met een vakkundig en ervaren team, welke officieel is ingeschreven bij de Hongaarse Kamer van Koophandel (Cégközlöny), onder inschrijvingsnummer (Cégi-szám) 17-09-011064. Ons belastingnummer (Adószám) is HU25779699.

Het kantoor wordt bemand door twee Nederlandse makelaars, een Hongaarse makelaar en een vaste advocaat. Tezamen delen zij tientallen jaren ervaring op de Hongaarse vastgoedmarkt. Belangrijker nog is om te vertellen dat de Hongaarse makelaar samen met de advocaat vóór de start van Droomhuis Hongarije Makelaardij ruim dertien jaren lang ervaring hebben om Belgen en Nederlanders te begeleiden in het koopproces.

Droomhuis Hongarije Makelaardij selecteert kwaliteits-vastgoed in de Hongaarse commitaten (provincies) Baranya, Tolna en Somogy en onderhandeld een passende en eerlijke prijs voor haar cliënten, alvorens deze op de website worden aangeboden.

Droomhuis Hongarije Makelaardij is partner van de Hongaarse makelaarsbedrijven Duna House en Otthon Centrum. Deze hebben een groot aantal makelaars werkzaam door geheel Hongarije. Kunt u op onze website niet slagen voor een huis, raadpleeg dan de website van Duna House en Otthon Centrum. Wij mogen u dan begeleiden als aankoop-makelaar bij de koop van het onroerend goed die de makelaars van Duna House en Otthon Centrum aanbieden. Ook wanneer u uw Hongaarse vastgoed via ons verkoopbaar stelt, mogen de makelaars van Duna House en Otthon Centrum uw woning adverteren. Op die manier wordt uw Hongaarse woning bij talloze Hongaren onder de aandacht gebracht.

 
vakantie huis hongarije
Vakantiehuis kopen in Hongarije
 
 
hongaarse huizen droomhuis hongarije
Hongaarse wijn van eigen gaarde
 
 
mecsek makelaars droomhuis hongarije
Genieten van de mooie natuur
 
statig herenhuis in hongarijeHuis in zuidwest Hongarije
 

Een waarschuwing vooraf

Het is wettelijk strafbaar om in Hongarije makelaarsactiviteiten te verrichten en bij de verkoop van Hongaars vastgoed te bemiddelen zonder officiële makelaars-vergunning. Individuen die zeggen te "helpen" bij de verkoop van vastgoed in Hongarije zijn strafbaar. Het is dan ook ten zeerste af te raden om "hulp" van dergelijke personen aan te nemen. Daarnaast beschikken deze ook niet over de noodzakelijke kennis en kunde, waardoor u na uw aankoop voor grote problemen kan komen te staan. Hierover vind u meer informatie op de pagina Waarschuwing vooraf. Daarnaast kunnen de makelaars van ons kantoor desgewenst u hier meer over vertellen.

 

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie de Algemene Voorwaarden.