Altijd actuele valuta-koersen en weten wat u betaalt

Bij het kopen van een huis in Hongarije, wenst u te weten waar u aan toe bent en niet meer betalen dan nodig is. Wij trachten een open en eerlijke houding naar u als klant, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verborgen tarieven of verrassingen achteraf.

Weten wat u betaalt

Bij ons betaalt u direct aan de verkoper en voor het opstellen van het koopcontract betaalt u direct aan de advocaat. Uiteraard zijn we er wel bij aanwezig en begeleiden wij u het gehele aankooptraject en uiteraard kunnen wij u ook achteraf bij verschillende (formele) zaken van dienst zijn.

Geen all-in prijzen waarbij u onnodig veel betaalt, terwijl u in werkelijkheid niet weet wat alles u heeft gekost.

Na de aankoop kunnen wij u van dienst zijn voor het afhandelen van formele zaken die komen kijken na de aankoop van Hongaars vastgoed, bijvoorbeeld het overschrijven van gas, water en elektra, het afsluiten van een verzekering, open van een Hongaarse bankrekening en dergelijke. Lees de Makelaars pagina, zodat u weet wat onze makelaars tijdens en na de aankoop voor u betekenen.

Ook betaalt u bij ons geen hogere vraagprijs, waarbij de bemiddelaar het verschil in zijn eigen zak steekt. U betaalt immers direct aan de particuliere verkoper.

Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat u waarvoor betaalt en niet teveel betaalt, vandaar dat onze aan- en verkooptarieven voor onze begeleiding op onze website vermeld staan. Zie daarvoor de pagina Huis kopen.

Altijd actuele valuta-koersen

De huizen die wij op onze website aanbieden betaalt u direct aan de verkopers in forinten, tenzij dit anders vermeld staat. Exclusief op deze website zijn de vraagprijzen gekoppeld aan de valutakoersen van de lokale geldwisselkantoren. De prijzen in euro's op deze website vertegenwoordigen daardoor ook werkelijk de vraagprijzen in forinten. De prijzen in forinten zijn vraagprijzen zoals deze met de verkoper overeengekomen zijn. U weet zo precies wat u betaalt voor uw huis of vakantiewoning in Hongarije.

Garantie van de laagste vraagprijs

Vastgoed mag in Hongarije bij meerdere makelaars tegelijkertijd worden aangeboden. Dit is voor u als koper belangrijk om te weten, want hetzelfde huis kan voor verschillende vraagprijzen worden aangeboden. Prijzen voor precies hetzelfde huis, kunnen bij een andere makelaar vele duizenden of tienduizenden euro's hoger zijn, dan bij een andere makelaar. Het is goed mogelijk dat een woning die wij aanbieden ook bij een andere makelaar wordt aangeboden voor een andere prijs. Door regelmatig contact met de verkopers, zetten wij ons in dat u nooit meer betaalt dan nodig is. Mocht u desondanks ons streven elders een lagere vraagprijs vinden voor hetzelfde huis. Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen dan contact op met de verkoper om poolshoogte te nemen, aangaande deze lagere vraagprijs en bemiddelen dan mogelijk een andere en mogelijk gunstigere vraagprijs.

Weten waar u aan toe bent

Mocht u een huis willen kopen dat niet in ons aanbod staat, en twijfels hebben over de hoogte van de vraagprijs, neem dan contact op met ons kantoor. Soms vraagt een Hongaar een hogere prijs, wanneer een Belg of Nederlander belangstelling heeft voor het vastgoed. Ook zijn er zogenaamde bemiddelaars die het verschil van de bemiddelde prijs tussen verkoper en koper in eigen zak steken. U betaalt dan ten onrechte meer voor de woning, dan wat de verkoper er in werkelijkheid voor ontvangt. Onze makelaars kunnen voor u navraag doen over de werkelijke vraagprijs. De kans bestaat daardoor dat u daarmee enkele duizenden, zo niet tienduizenden euro's uitspaart. Dit komt vaker voor dan u denkt. Behalve informeren naar de vraagprijs kunnen wij kijken naar de bouwkundige staat van de woning en desgewenst onafhankelijk advies uitbrengen. Informeer van tevoren naar onze tarieven voor waardebepalingen en taxaties.

 
authentiek hongarije huis
Straatje met authentieke boerderijen
 
 
droomhuis hongarije huis
Monumentale woonboerderij
 
 
goedkoop hongarije huis
Dorp op het Hongaarse platteland
 
 
hongaarse stal
Oude stal op Hongaarse platteland
 
 
oude boerderij honarije
Mooie opgeknapte boerderij
 
 
veranda
Typisch Hongaarse veranda
 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie de Algemene Voorwaarden.