Er komt veel kijken vóór, tijdens en ook na de koop van een huis in Hongarije. De dienstverlening van Droomhuis Hongarije Makelaardij stopt gelukkig niet na de aankoop van uw droomwoning. Na de aankoop van een huis via Droomhuis begeleiden wij u het eerste jaar bij allerlei belangrijke zaken die komen kijken na de koop van een huis in Hongarije. Deze bundeling van diensten na de aankoop noemen wij de Droomhuis Service. Deze is wanneer u een huis via Droomhuis Hongarije koopt zonder extra kosten, ongeacht de prijs van het onroerend goed.

Droomhuis Hongarije Makelaardij is geen kil makelaarskantoor, zoals u die in Nederland gewend bent. Vóór, tijdens en na de verkoop zijn wij actief betrokken bij u als klant en helpen u graag bij moeilijke, maar ook alledaagse zaken. U besluit namelijk een huis te kopen in een land waar u waarschijnlijk de taal niet geheel machtig bent. Ook heeft u in eerste instantie weinig overzicht over allerlei nieuwe situaties die kunnen ontstaan en kent u de weg niet om eventuele problemen uit de weg te gaan of op te lossen. Voor ons is het alledaags, maar voor u is het waarschijnlijk allemaal nieuw.

Na de koop van een huis in Hongarije via Droomhuis Hongarije Makelaardij, zijn wij u van dienst in het volgende:

  • Bij de officiële overdracht van de woning en de afgifte van de sleutels zal één van onze makelaars aanwezig zijn.
  • Wij verzorgen een vertaling van het koopcontract na de aankoop van het huis. U ontvangt tijdens de ondertekening een mondelinge toelichting.
  • Desgewenst assisteren wij u bij de overschrijving van gas, water en elektra.
  • Desgewenst kunnen wij u helpen bij het aanvragen van een verzekering voor uw nieuwe woning.
  • Desgewenst begeleiden wij u bij het openen van een Hongaarse bankrekening.
  • Wij doen minimaal eenmaal per kwartaal een eenvoudige externe inspectie van het huis tijdens uw afwezigheid, gedurende het eerste jaar.
  • Tegen een geringe vegoeding hulp bij bijvoorbeeld emigratie en het doorsturen en behandelen van post. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contant op met onze makelaardij.

 
te koop bord verkocht
Huis te koop - verkocht
 
 
gezellige woning
Hongaarse tegelkachel
 
 
huis honarije
Huisje op het Hongaarse platteland
 
 
oude schuur Hongarije
Oude  Hongaarse stal


© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie de Algemene Voorwaarden.