Nette moderne woning in Zuidwest Hongarije, van alle gemakken voorzien

Prijs: € 59.950,- (betaling in euro's)
Object ID: 391
Prijs:  € 59.950,- (betaling in euro's)
Categorie: Instapklaar
Status: Appartement te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Airconditioning, Combi-ketel, Elektra, Gas, Leidingwater, Riool, Satelliet, Telefoonaansluiting, Terras
Perceelgrootte: 830 m²
Woonoppervlakte: 225 m²
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Meubels inclusief: Ja
Bouwjaar: 2007
Kamers: 4
Badkamers: 2
Verdiepingen: 3
Omschrijving van de woning:

De woning bestaat uit drie woonlagen met op de begane grond een ruime woonkamer met aangrenzende keuken, slaapkamer, badkamer en twee bergruimtes. De bovenverdieping bestaat uit een slaapkamer, badkamer, kleedkamer en een ruim atelier. Onder het woonhuis bevind zich een ruime garage en werkplaats. Verder zijn er boven en beneden twee terrassen gesitueerd.

Het huis is van alle moderne gemakken voorzien, waaronder centrale verwarming op gas, airco en zelfs een centraal stofzuigersysteem. Buiten de woning is een zonwering met vlieghorren, is er een elektronische toegangspoort en een opbouwzwembad. Kortom: de woning is van alle moderne en comfortabele gemakken voorzien.

In het dorp is van alles te doen voor jong en oud. Er is een voetbalclub, dansgroep, zangkoor, 55+ gepensioneerdenclub, dorpsmuseum en een visvijver.

Ook buiten het dorp zijn voldoende mogelijkheden voor sport en ontspanning, waaronder de thermaalbaden van Gunaras en Bikal, het natuurrijke Mecsek-gebergte en op een uur afstand het wereldberoemde Balatonmeer.

Het dorp is goed per auto, fiets en openbaar vervoer bereikbaar. Er is een apart fietspad en treinstation richting de winkelstad Dombóvár, waar u een directe treinverbinding met Boedapest heeft. Verder zijn er in het dorp een dokterspost, twee buurtsupers, een katholieke kerk en een protestantse kerk.

Bent u op zoek naar een modern woonhuis in Zuidwest Hongarije, dan is een bezichtiging aan deze woning de moeite waard. Neem voor een bezichtigingsafspraak of meer informatie contact op met onze makelaars in Hongarije.


Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986