Authentiek gerestaureerd herenhuis

Prijs: € 139.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 389
Prijs:  € 139.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Boomgaard, Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Satelliet, Schuur, Septic-tank, Stallen, Telefoonaansluiting, Terras, Vijver, Vloerverwarming, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 3.400 m²
Woonoppervlakte: 220 m²
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op hout
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Aantal parkeerplaatsen: 1
Bouwjaar: 1931
Kamers: 4
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Compleet gerenoveerde statige woning in een klein dorpje in Zuid-West Hongarije. Het dorpje zelf beschikt over een bushalte met regelmatige busverbindingen, een klein dorpswinkeltje en een café. 4km verderop aan beiden kanten bevinden zich grotere dorpen met alle voorzieningen. De dichstbijzijnde steden zijn Dombovár en Bonyhád. Beide op plus minus 20km afstand. Beiden hebben goede verbindingen met Budapest, alsmede andere grotere steden in Hongarije. In deze steden vindt men uiteraard alles van een fitness, restaurant, winkelketens, thermaalbaden en nog veel meer.
Voor wie van wijn houdt is het een schitterend uitje uit eten te gaan bij de wijnboeren in de omgeving of naar een wijnproeverij.Het woonhuis is gebouwd in 1931. De huidige bewoner heeft het huis gekocht in 2001. Sindsdien is het huis volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.
Het huis beschikt over centrale verwarming op hout en vloerverwarming. Het dorp beschikt over gas en de gasaansluiting is al aanwezig op het perceel en kan makkelijk worden doorgetrokken tot in het huis.Het perceel zelf beschikt over verschillende fruitbomen en struiken waaronder, kersen, peren, appels, perziken, kaki's, bramen, abrikozen, rode bessen, en meer. Daarnaast staat er een grote stal die momenteel enkel in gebruik is als opslagruimte. Het is uiteraard een goede optie deze te verbouwen tot separaat gastenverblijf.Het perceel heeft 3 wijnkelders in een statige muur van natuursteen opgemetseld door de huidige eigenaar.
Het huis is gebouwd op een natuurstenen fundering en hierdoor beschikt het huis over een schitterende kelder onder het huis die uit 3 ruimtes bestaat. De complete oppervlakte hiervan is ongeveer 80m2.
Het woonhuis bestaat uit 4 grote (slaapkamers), een ruime gang, badkamer met inloop douche en een woonkamer/keuken. De woonkeuken sluit aan aan het ruime overkapte terras van 85m2.De complete oppervlakte van het huis bedraagt ruim 200m2.
Het perceel is 3234m2. Een gedeelte hiervan is nu in gebruik voor moestuin, siertuin, grasveld, en boomgaard.De vraagprijs van het object is 139.000,- EUR.
De huidige eigenaar staat ook open voor een huurkoop mits er een aanzienlijk bedrag wordt aanbetaald.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986