Sfeervolle schwabische boerderij op breed grondstuk

Prijs: € 28.050
Object ID: 378
Prijs:  28.050
Categorie: Instapklaar
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Nieuwe elektra, Nieuwe leidingen, Satelliet, Septic-tank, Stallen, Telefoonaansluiting, Veranda, Vijver, Waterput
Perceelgrootte: 1.796 m²
Woonoppervlakte: 104 m²
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Eterniet
Verwarming: Gasconvectors
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Bouwjaar: 1922
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze Schwabische boerderij is grotendeels gerenoveerd. Er is reeds nieuwe stroom aangelegd, nieuwe leidingen, er is een nieuwe badkamer geplaatst en een nieuwe keuken en één kamer is reeds afgewerkt maar de andere twee kamers van het huis dienen nog afgewerkt te worden. In de bijgebouwen is de werkkamer ook reeds gerenoveerd.

Het grondstuk bestaat uit een prachtige brede tuin met sier vijvertje met momenteel ook vissen. Het grondstuk loopt verder na de verhoging van de tuin maar dit is enkel via het zandpad te bereiken, mocht u dit vanaf het grondstuk willen bereiken dan zal er een toegangsmogelijkheid aangelegd moeten worden.

Het woonhuis bestaat uit 3 grote kamers, een keuken en een badkamer en is tot zo ver in authentieke stijl gerenoveerd. Vlakbij zit een dorpswinkeltje voor de dagelijkse boodschappen.

Het huis ligt op 30 minuten rijden van de grote stad Tamasi waar ook een thermaalbad te vinden is. De steden Szekszárd en Bonyhád liggen beiden op 40 minuten rijden met de auto.

Bijkomende kosten voor aanschaf van deze woning:

Advocaatkosten bedragen 1% exclusief 27% áfa: 355,60 euro inclusief áfa

Kadastrale kosten: 25 euro

Overdrachtsbelasting: 4% van de koopsom te betalen aan de Hongaarse overheid ongeveer 2 tot 5 maanden na aankoop: 1120,- euro

Makelaarskosten: 0,- euro

Totaalkosten koper: 1500,60 euro

 

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht














Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488