Sfeervolle woning gelegen in een rustige groene straat

Prijs: € 68.000,- (betaling in euro's)
Object ID: 370
Prijs:  € 68.000,- (betaling in euro's)
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Airconditioning, Boomgaard, Combi-ketel, Elektra, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Nieuwe elektra, Satelliet, Schuur, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Terras, Wijngaard, Wijnkelder
Perceelgrootte: 3.403 m²
Woonoppervlakte: 125 m²
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas
Parkeergelegenheid: Inpandige garage
Zelfstandig gastenverblijf: Ja
Kamers: 3
Badkamers: 2
Omschrijving van de woning:

Deze pachtige woning is gedurende de afgelopen 13 jaar volledig gerenoveerd en opgeknapt naar moderne maatstaven. Alles aan de woning is vernieuwd en de stal is omgebouwd tot zelfstandig gastenverblijf.
Via de hoofdentree van de woning komt met binnen in de hal die meteen doorloopt naar de ruime woonkamer die grenst aan de master bedroom. Vanuit de woonkamer komt men via een halletje in de keuken en het halletje geeft toegang tot de toilet en de badkamer. Na de keuken komt de stookruimte/opslagruimte en daarna de ruime garage. Via de garage kan men het gastenverblijf bereiken maar het gastenverblijf heeft ook zijn eigen ingang.

Het gastenverblijf bestaat uit een grote ruimte die dient als woonkeuken en slaapkamer en heeft een badkamer met volwaardige sauna.

Het voorste gedeelte van de tuin is volledig omheind en zeer goed onderhouden. Het achterste gedeelte van de tuin is gedeeltelijk volledig omheind en heeft enkele fruitbomen. Ook het acherste gedeelte is zeer goed onderhouden. De huidige eigenaren brengen 6 maanden per jaar door in hun Hongaarse woning. Het is mogelijk om de meubels ook over te nemen zodat u direct de woning kan betrekken.

Op het perceel is ook nog een keurige schuur die in dezelfde stijl als het woonhuis is gerenoveerd. Deze kan eventueel ook nog worden omgebouwd tot een andere functie.

Wilt u meer foto's zien van dit opject? Dat kan via )) deze link ((

Bijkomende aankoopkosten van deze woning:

Advocaat kosten: 1% exclusief 27% btw: EUR 863,60

Kadastrale kosten: EUR 25

Makelaarscourtage: 0%

Overdrachtsbelasting: 4% te betalen aan de Hongaarse overheid: EUR 2720,-

Het totale bedrag aan bijkomende kosten voor de koper bedragen 3608,60 euro.

Wenst u een nazorg service pakket van onze makelaardij, raadpleeg dan onze tarieven op onze website of neemt u contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-2151-3986