Nette boerenwoning gelegen aan een rustig straatje

Prijs: € 19.140
Object ID: 349
Prijs:  19.140
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Alarm, Combi-ketel, Elektra, Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Schuur, Septic-tank, Telefoonaansluiting, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 634 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Garage
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze woning staat in een rustig dorpje met een kleine dorpswinkel. Aan huis komt wel Family Frost, bruiswater en maaltijdservice. Op 5 minuten afstand van Szászvár waar wel alle voorzieningen aanwezig zijn zoals restaurants, een coop, winkeltjes, kapper, verfwinkel, bouwmaterialenzaak, de slager en nog meer. 

Aan het einde van de straat loopt u een zandpad op dat u brengt naar de bossen, het jachthuis, en via de velden kunt u naar de volgende dorpen wandelen. 

Het huis heeft een dichtgemaakte veranda. U komt binnen via de voordeur en heeft daardoor een hal. Vanuit hier komt u binnen in de eetkamer/keuken. Aan de keuken zit een voorraad kamer. Ook kunt u vanuit de eetkamer naar de badkamer en het aparte toilet. Vanuit de eetkamer loopt u door naar de drie kamers die op een rij liggen en worden gebruikt als woonkamer en twee slaapkamers.

Het huis beschikt over een bescheiden tuin voor Hongaarse begrippen. Op het perceel staat nog een garage en zijn nog bijgebouwen. 

Tegenover het huis is landbouwgrond. Na dit huis zijn nog twee huizen en dan komt u op de velden en in de bossen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488