Unieke Villa op een schitterende locatie

Prijs: € 376.200
Object ID: 338
Prijs:  376.200
Categorie: Nieuwbouw
Status: Villa te koop
Voorzieningen: Alarm, Beveiligingscamera's, Elektra, Krachtstroom, Leidingwater, Schuur, Septic-tank, Vloerverwarming
Perceelgrootte: 41.963 m²
Woonoppervlakte: 415 m²
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: warm-koel systeem op zonnepanelen
Parkeergelegenheid: Parkeerplaats
Kamers: 7
Badkamers: 5
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Dit huis is enkele jaren geleden nieuw gebouw. Het huis is volledig omheind, echter het grondstuk is groter dan de omheining. Bij het huis hoort 4 hectare grond, echter omdat het zich in het buitengebied bevindt kan men slechts 1 hectare per persoon op naam krijgen. Mocht u dit object alleen of met uw partner en kinderen willen kopen en komt u niet tot de 5 personen, dan moet het grondstuk worden verkleind, dan koopt u het object met minder grond. Het object is dus te koop met maximaal 4.2 hectare grond.

Het huis bestaat uit twee verdiepingen, de onder verdieping is reeds afgemaakt maar de trap naar boven en de bovenverdieping hebben nog een betonvloer. Het huis is erg energiezuinig met een bijzonder warmteopslag systeem dat in de winter warmt en in de zomer verkoelt. Dit systeem werkt op zonnepanelen. De zonnepanelen hiervoor moeten nog worden gekocht en geplaatst. Daarnaast is het noodzakelijk om nog een groot waterbasin in de tuin te plaatsen in de vorm van een zwembad of vijver in verband met de brandveiligheid.

Er is nog een mogelijkheid om op het perceel een tweede huis bij te bouwen. Het geheel is omringd door natura 2000 gebied, dit is beschermd natuurgebied. Hierdoor bent u verzekerd dat u geen directe buren meer kan krijgen. Vanaf de woning kunt u zo het bos in lopen. Aan de overkant ligt een kerk die op de Unesco werelderfgoedlijst staat.

Het huis is in een mediterraanse unieke stijl gebouwd. Op de begone grond bevindt zich een grote keuken met de mogelijkeid om een keuken eiland te plaatsen, een grote woonkamer, een grote zitkamer, twee slaapkamers en twee badkamers en een kantoorruimte. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers, drie badkamers en een walk in closet. De bovenverdieping dient nog afgemaakt te worden.

 

 

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488