Vrijstaande woning in Kárász

Prijs: € 26.070
Object ID: 325
Prijs:  26.070
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Krachtstroom, Leidingwater, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Waterput
Perceelgrootte: 7.239 m²
Woonoppervlakte: 121 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Gasconvectors en tegelkachels
Bouwjaar: 1958
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Dit huis is een leuk project wat wel te bewonen is tijdens modernisatie plannen. Het huis beschikt over een badkamer en aparte toilet die beiden toe zijn aan modernisatie. Het beschikt daarnaast over een ouderwetse eenvoudige Hongaarse keuken die voor westerse standaard zeker gemoderniseerd dient te worden.

Vanaf de straat lijkt het een eenvoudige woning maar als men eenmaal binnenloopt op het perceel dan straalt het object opeens wat anders uit. 

Het voordeel van dit huis is dat de voorste drie kamers door middel van een gang te bereiken zijn en men dus niet van de ene kamer naar de andere kamer door hoeft te lopen. 

De grote stad Dombovár ligt op 30km afstand en de grote stad Bonyhád op 18km. In deze steden kan men alle grote inkopen doen bij winkelketens als Tesco, Aldi, Lidl, Obi, McDonalds, EuroFamily en nog veel meer. Daarnaast zijn hier uiteraard ook winkels, restaurants, kappers en nog veel meer. Beide steden beschikken ook over een thermaalbad waarbij het thermaalbad van Gunaras bekender is.

Het grotere dorp Szászvár ligt op 4 km. Hier is een kleinere supermarkt, zijn kleinere lokale winkels voor de dagelijkse benodigheden, twee kappers, een schoenmaker, een verfwinkel, een bouwmaterialenzaak, een zwembad dat in de zomer geopend is en nog veel meer.

Voor de natuurliefhebbers is deze locatie ideaal want men kan vanaf hier prachtige wandelingen door het Mecsek gebergte maken. Er zijn hier ook wandelkaarten voor beschikbaar.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488