Vrijstaande woning in Györe

Prijs: € 19.470
Object ID: 322
Prijs:  19.470
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting
Perceelgrootte: 823 m²
Woonoppervlakte: 89 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Garage
Bouwjaar: 1940
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Dit huis ligt in een dorpje genaamd Györe in Zuid-West Hongarije. Györe is een keurig en groter dorp met een basisschool in het dorp zelf. Daarnaast zijn er twee winkeltjes en een kroeg. Ook is er een busverbinding naar Bonyhád.

In Györe zijn reeds meerdere buitenlanders die daar een vakantiehuis hebben. Györe ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto van Bonyhád waar men de grote inkopen kan doen bij de Lidl, Aldi en Tesco. Daarnaast kun je in Bonyhád uit eten gaan, winkeltjes kijken en op vrijdag naar de wekelijkse markt. 

In Györe zijn er verschillende mogelijkheden om schitterende wandelingen door de velden te maken. Zo is er een betonpad door de velden waar het dagelijkse verkeer op een hand te tellen is, dat enkel wordt gebruikt door bestemmingsverkeer of traktoren. Daarnaast zijn er ook zandpaden door de velden waar men prachtige wandelingen kan maken. Het Mecsek gebergte is op 4km van Györe vandaan er daan kan men wandelroutes volgen en schitterende boswandelingen maken. 

Het plaatsje Szászvár is nog geen 10 minuten met de auto rijden. Hier kan men naar een kleinere supermarkt, dagelijkse benodigheden halen in kleinere lokale winkeltjes. Daarnaast zit er in Szászvár een bouwmaterialen zaak, twee verfwinkels, drie restaurants, een grotere bushalte met verbindingen naar Komló, Dombovár en Bonyhád, twee kappers, een schoenmaker, een buitenzwembad (enkel met warm weer geopend), en nog veel meer.

Bij dit huis moet u wel denken aan modernisatie van de badkamer en keuken ook het verlaagde plafond adviseren wij te verwijderen. Voor mensen die zelf nog een en ander zouden willen doen aan een woning, is dit zeker een leuk huis. 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488