Goed onderhouden vrijstaande woning in dorp met goede voorzieningen

Prijs: € 40.590
Object ID: 320
Prijs:  40.590
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Bungalows en Villa's
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Gasboiler, Leidingwater, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras
Perceelgrootte: 902 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en hout
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein
Bouwjaar: 1960
Kamers: 4
Badkamers: 2
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Deze ruime gezinswoning bevindt zich in het grotere dorp Szászvár. Szászvár is een geliefd dorp onder de Hongaren omdat het dorp goede voorzieningen heeft en goede busverbindingen met andere dorpen en grotere plaatsen. De huizen prijzen in dit dorp liggen ook hoger dan in de kleinere omringende dorpen zonder voorzieningen.

Wat kunt u doen in Szászvár:

Szászvár kent drie restaurants, waaronder restaurant de Várkert voor een goede en goedkoper pizza en een zeer geliefd restaurant in de zomer onder de Nederlanders. Daarnaast zit op het plein van Szászvár het Faluház waar u een dagmenu door de weeks kunt gaan eten tussen de middag voor nog geen 3 euro per persoon of a la carte kunt eten de hele dag door. Dan is er nog een derde restaurant genaamd de Vadrosza, die ook erg bekend is bij de Nederlanders vanwege de leuke locatie en de lekkere wildschotels. In de zomer kun je daar ook lekker buiten zitten.

Daarnaast kent Szászvár een Duitstalige tandarts en ook een huisarts die Duits spreekt en een beetje Engels. Ook zit er in Szászvár een veearts die ook bijvoorbeeld aan huis alle huisdieren komt inenten. 

Szászvár kent ook enkele winkeltjes oa. twee kappers, twee slagers, twee verfwinkels, een cadeauwinkeltje, een drogisterij, een kleine cba (supermarkt) en nog een kleine supermarkt.

Daarnaast is er in Szászvár in het bos een schietvereniging. Een gedeelte van het Mecsek erachter is bescherm natuurgebied en een gedeelte wordt gebruikt om te jagen. Er zijn hele wandelroutes in het Mecsek waar u oneindig kunt gaan wandelen of de hond uit kunt laten. 

Zodra het mooi weer wordt gaat ook het buitenzwembad van Szászvár open. 

Vanaf Szászvár kunt u de bus nemen naar grotere steden zoals Dombovár, Bonyhád, Budapest en Komló. 

Voor de grotere inkomen ligt Bonyhád op nog geen half uur rijden en Dombovár op een half uur rijden met de auto. In deze steden vindt u grotere boodschappen winkels zoals de Tesco, Aldi en de Lidl. 

Het woonhuis bestaat uit twee woonlagen met in totaal vier slaapkamers er twee badkamers. Dus ideaal voor als u kinderen heeft en nog familie wilt ontvangen. 

Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-1441-9488