Woning in een dorpje in het Mecsek gebergte

Prijs: € 24.750
Object ID: 318
Prijs:  24.750
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Gas, Leidingwater, Riool, Schuur, Telefoonaansluiting, Terras, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 670 m²
Woonoppervlakte: 110 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas en houtkachels
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Deze nette woning ligt in het dorpje Magyaregrery wat een dorp is met ongeveer 900 inwoners. Het is gelegen in het Mecsek gebergte in Zuid-West Hongarije. 

Het Mecsek gebergte is zeer geliefd onder zowel jagers als wandelaars. Grote gedeeltes zijn beschermd natuurgebied en er gaan prachtige oneindige wandelroutes door het gebergte heen. Daarnaast is het onder jagers ook heel geliefd om te jagen in het Mecsek gebergte. 

Deze woning is van alle gemakken voorzien, het beschikt over elektra, gas, water, riool en internet. Daarnaast beschikt de woning over centrale verwarming op gas wat heel makkelijk en fijn is als u uw woning in de winter leeg laat staan. Dan kunt u toch op 6 graden blijven stoken en zo enige vorstschade aan uw huis voorkomen.

In Magyaregrery is zowel een camping Márévára als de Vadgesztenye panzio. Dus u kunt uw kennissen en familie in de buurt laten overnachten voor zowel mensen die op zoek zijn naar een hotelkamertje als mensen die op zoek zijn naar een plekje om op de camping te staan. Daarnaast is het huis ruim genoeg om een kamer als gastenkamer te gebruiken of als kinderkamer.

Voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u graag contact met ons opnemen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ droomhuishongarije@gmail.com - ☎ +31-6-2151-3986