Indeling van de woning

Onder de woning bevind zich een ruim souterrain welke betreden kan worden via de dubbele openslaande garagedeur. Het souterrain bestaat uit drie ruimtes waarvan er één gebruikt kan worden als garage (27m²) in de middelste ruimte staat de hout gestookte cv ketel (21m²)en de derde ruimte wordt momenteel gebruikt voor opslag (27m²).

Op de woonverdieping is een ruime hal (24m²) met twee toegangsdeuren en een schitterend smeedijzeren raam met uitzicht op de tuin. Aan de voorkant bevinden zich 3 kamers (27,5m² + 22m² + 27,5m²) welken momenteel gebruikt worden als woonkamer en slaapkamers.

De voorkamers kijken uit op park welke aan de overkant van de straat is gelegen.

Naar achter komt er een vierde kamer (21m²) welke momenteel gebruikt wordt als slaapkamer. Naast de vierde kamer ligt de badkamer (5,5m²) welke is voorzien van een ruime inloop douche met thermostaatkraan en hangend toilet.

Tot slot krijgen we aan de achterkant een ruime woonkeuken (35,5m²) met twee dubbele openslaande deuren naar een ruim overdekt terras (85m²). De keuken is voorzien van ingebouwde vaatwasser, magnetron, elektrische oven, gaskookplaat en afzuigkap. Onder de keukenkastjes achter de plint ligt een close in boiler waardoor je gelijk warm water hebt bij het open draaien van de kraan.

Vanuit de keuken is er toegang tot de voorraadkamer waar ook de aansluitingen zijn voor de wasautomaat en droger.

plattegrond
Plattegrond van de woonverdieping


plattegrond
Plattegrond van het souterrain