Op te knappen schwabische boerderij met veel bijgebouwen

Prijs: € 8.910
Object ID: 373
Prijs:  8.910
Categorie: Bouw of renovatie
Status: Boerderij te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Schuur, Stallen, Telefoonaansluiting, Veranda, Waterput, Wijnkelder
Perceelgrootte: 3.718 m²
Woonoppervlakte: 100 m²
Omgeving: Mecsek
Bouwmateriaal: Leem en steen
Dakbedekking: Dakpannen
Bouwjaar: 1935
Kamers: 3
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Dit renovatieproject is gelegen in het idyllische dorpje Szalatnak in een doodlopende straat. Szalatnak wordt omgeven door bossen en velden. Het is ook populair jachtterrein. Daarnaast heeft Szalatnak een treinstation, een postkantoor en een klein winkeltje. Verder zijn er nog voorzieningen die aan de deur komen.

Het betreft hier een compleet renovatieproject. Het huis heeft momenteel ook in enige mate last van vocht. Het huis is nu reeds meer dan 10 jaar onbewoond. In dit huis moet men echt denken aan een grondige renovatie van het begin af aan, de stroom, de waterleidingen moeten aangepakt worden, er moeten nieuwe vloeren in, de muren moeten gestucd worden. Het bovenste gedeelte van het grondstuk is momenteel alleen via de buren te bereiken omdat de weg naar boven door de jaren heen compleet dichtgegroeid is. 

Voor handige mensen of mensen die een huis compleet naar hun eigen smaak willen verbouwen is dit een schitterend object.

BIjkomende kosten voor de koper:

Makelaarscourtage: 0 euro

Advocaatkosten: 317,50 euro inclusief 27% btw

Kadastrale kosten: 25 euro

Overdrachtsbelasting: 4%: 360 euro

Wij bieden wel naservice pakketten aan voor kopers die het fijn vinden om na de koop begeleiding te ontvangen van ons makelaarskantoor. Voor meer informatie over de pakketten en prijzen kunt u kijken op onze website onder nazorg of contact met ons opnemen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986