Vakantiewoning gelegen aan een (eigen) privé vismeer

Prijs: € 37.950
Object ID: 329
Prijs:  37.950
Categorie: Instapklaar
Status: Object te koop
Type woning: Overig
Voorzieningen: Airconditioning, Elektra, Elektrische boiler, Leidingwater, Septic-tank, Terras, Veranda, Vijver
Perceelgrootte: 400 m²
Woonoppervlakte: 45 m²
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakplaten
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein
Kamers: 1
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Dit vishuisje ligt aan het vismeer van Polány. Aan het meer staan 10 huisjes en eigenaren van deze huisjes zijn gezamelijk eigenaar over het meer en de grond rondom het meer. Mocht u dit object kopen dan bent u ook mede eigenaar van het meer zelf en de grond er rondom heen. Verder bent u enkel volledig eigenaar over het huisje. 

De opgang naar het huis wordt gedeeld samen met de buurman als ook de plek om in uw boot te stappen vanaf het huis. Het huis heeft een houten terras over het water heen. Het huis zelf bestaat uit een kamer en een badkamer. In deze kamer is alles, een keuken, eetplek, slaapplek en bank. Het is ideaal als u op een mooi stekje in Hongarije wilt verblijven en niet veel luxe wilt. 

Het huis is 10 jaar geleden nieuw gebouwd als ook alle andere huizen aan het meer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke plek voor kinderen om te spelen en een barbeque plek. 

Het huis is van binnen tip top in orde maar aan het buitenterras zouden twee planken vervangen moeten worden. Een niet al te grote reparatie. 

Het huis is uitermate geschikt ook voor de verhuur aangezien veel Hongaren gaan vissen en het hier een zeer geliefde sport is. 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986