Groot huis te koop vlakbij Kaposvár

Prijs: € 49.467
Object ID: 268
Prijs:  49.467
Categorie: Instapklaar
Status: Huis te koop
Type woning: Dorps- en Boerenwoningen
Voorzieningen: Elektra, Gas, Gasboiler, Leidingwater, Riool, Telefoonaansluiting
Perceelgrootte: 1.223 m²
Woonoppervlakte: 127 m²
Omgeving: Kaposvár
Bouwmateriaal: Steen
Dakbedekking: Dakpannen
Verwarming: Centrale verwarming op gas
Bouwjaar: 1995
Kamers: 3
Badkamers: 1
Verdiepingen: 2
Omschrijving van de woning:

Dit object is vlakbij de grote stad Kaposvár gelegen, slechts 14km verderop. De woning is in 1995 gebouwd en beschikt over twee etages met 3 kamers en 1 badkamer. 

Kaposvár is een geliefde stad, waar u een thermaal bad vindt, de Obi, Tesco, McDonald's, restaurantjes, een historisch centrum, grote kledingwinkels en nog veel meer. Het is zeker erg geliefd onder de toeristen. Dat maakt dit object ook geschikt om te verhuren permanent of als vakantiehuis. Uiteraard is het ook een mooie locatie om zelf permanent te gaan wonen.

De woning is gelegen in het dorp Baté, een dorp van ongeveer 900 inwoners. In het dorp zelf zit ook een café, kleinere winkeltjes en kunt u dus voor de dagelijkse boodschappen terecht en van uw rust genieten. Met Kaposvár vlakbij voor de grote inkopen of een gezellig dagje weg, biedt dit een unieke locatie. 

De woning beschikt over centrale verwarming op gas en is aangesloten op het riool. Op de begane grond heeft u een geruime woonkamer waar u via twee tredes naar de eetkamer/keuken komt. De keuken in het huis is erg klein, en stelt voor Nederlandse begrippen weinig voor, een gasfornuis en een klein kastje ernaast, maar er is wel ruimte genoeg in de woning om een grotere keuken te plaatsen. Op de 1e verdieping van het huis bevinden zich de slaapkamers. 

Voor meer informatie of om een bezichtigingsafspraak te plannen, kunt u mailen naar droomhuishongarije@gmail.com of bellen met 06-11883194.

 

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht


Plan een bezichtiging of boek een bezichtigingsweek: ✉ info@droomhuishongarije.nl - ☎ +31-6-2151-3986