Wanneer u een huis koopt in Hongarije wordt u bij voorkeur begeleidt door een vakbekwaam makelaar. U wordt graag tevoren helder en duidelijk ingelicht over de eigenschappen en eventuele gebreken aan de woning. Van het begin van uw zoektocht tot na de aankoop van uw droomhuis in Hongarije, begeleiden onze makelaars en medewerkers u in het gehele proces. U koopt immers maar één keer in uw leven uw eerste huis in Hongarije.

Maar ook na de koop bent u nog niet van ons af... Wij bieden namelijk een uitgebreid en kosteloos nazorgpakket voor onze kopende klanten. Wij begrijpen dat wanneer u de taal niet machtig bent en de weg niet weet het allemaal erg moeilijk is in het begin.

Mocht u meer informatie willen over het kopen van een huis in Hongarije via ons kantoor, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. U ontvangt dan per e-mail onze brochure met meer informatie over onze dienstverlening en onze tarieven. Klik hier om het actuele Hongaarse huizenaanbod te bekijken.

 

E-mail

Telefoon kantoor    

Skype

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0031-6-1441-9488 (Nederlandstalig)

droomhuishongarije

 
huis kopen hongarije droomhuis hongarije
Authentieke boerderij in de Mecsek
 
 mecsek makelaardij droomhuis hongarije
Veelzijdige natuur van Hongarije
 
 
vakantie hongarije droomhuis hongarije
Vrijheid voor flora en fauna
 
 
vakantiewoning hongarije
Betoverend mooie winters

 

© Droomhuis Hongarije. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is strafbaar. Zie Algemene Voorwaarden.